Tuotemerkit

Tuotelinjat

Veli-Pekka Mämmelä

Myymäläpäällikkö -  Hifi Studio Oulu

Onhan tämä kallis työpaikka!

Kyllähän tämä hifistely alkoi teininä kun sain ensimmäiset kesätyörahat räpylään. Ensimmäinen setti koostui Yamahan av-vahvistimesta, Sonab GX1000twin kajareista, Panasonicin VHS:stä (joka toimii vieläkin) ja Paradigm sb-90 passiivisubista, jonka vahvistimena toimi olohuoneesta "lainattu" Philips hifisarja. Olihan se kiva näyttää kavereille miten se ääni kuuluu kun VHS:ltä täräytti Jurassic parkin pyörimään.
 
Intin jälkeen hifistelyt jäivät kokonaan ja olin tyytyväinen Sonyn kotiteatteripakettiin… vähän aikaa. Kodintekniikkamyyjänä ollessa kävin työkaverin luona kuuntelemassa parempaa ääntä ja siitähän se taas lähti. Ja sitten lähtikin kunnolla! Palkka tahtoo mennä takaisin firman kassaan. Laitteisto on vaihtunut tiuhaan tahtiin vuosien varrella ja edelleen etsin sitä lopullista settiä. Vahvistin stereosettiin on tainnut löytyä: Electrocompaniet ECI-6DS.
 
Näiden valmistajien tuotteita löytyy stereo- tai kotiteatterisetistä:
B&W
Dali
Denon
Electrocompaniet
Magnat
Musical Fidelity
Sonos
Wharfedale

Kommentit ja suosittelut

08.07.2014

"No, tere. Olin töissä alalla ja 17:sta Oulussa. Ilostuin kun tenniskenttien miäs pääsee pois. Nykyään asun ruotsissa, mutta täälä maksaa metrin nauhan cm/2. Jos. toivon, olisi mahdollista ottaa kontaktia. Mieluiten ostan suomesta, vissiin pakko. Voin laittaa mittoja ettei tule..shokkia. XLR 1m, Rca 1m, ja coax 2-3 m. Merkit ei haittaa ku vaan on Van den Hul tai Kubala Sosna. Niitä pirun laatkoita en tartte mihinkään väliin.Golden gable on kanssa ok, ei taia olla myymälöitä. Soittaa saa; 031-7143861. Terveisin: Kristian"

-Kuiri Kristian, Göteborg

11.03.2013

"Asiallinen, palveluhenkinen ja asiantunteva."

-Juhis, Pori


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista.
HifiStudio Rahoitus
Outlet

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla tarjouksista, tuoteuutuuksista sekä kilpailuista!
Instagram Instagram
Hifi Studio YouTubessa
Tilaa uutiskirje

Hifi Studion blogi

Ajankohtaista

Exposure nyt Hifistudiolla maahantuonnissa! Lue lisää!
Hifistudio ja
Dekosound yhdistävät voimansa!
Hifistudio vahvistaa osaamistaan taloautomaation ja yritysmyynnin tuotealueilla. Dekosound ja Håkan Brandt jatkavat toimintaansa 1.8.2015 alkaen osana Hifistudiota osoitteessa Limingantie 5, Oulu.
ASUS HIFISTUDIOLLA!
Hifistudio uusin maahantuontiedustus on Asus!

Valikoima sisältää kolme eri d/a-muunninta: Asus Essence STU 299 €, Asus Essence One Muses Edition 699 € ja Asus Essence III 1599 €.

Hifistudiolta on nyt saatavilla myös Crestron-kotiautomaatiojärjestelmiä! Tutustu Crestroniin tästä!

Hifistudion uusi maahantuontiedustus on skotlantilainen kaapelivalmistaja Atlas Cables!
Kirjaudu sisään