Tuotemerkit

Tuotelinjat

KAIUTTIMET

Kaiuttimet ovat tärkein lenkki hyvän äänen ketjussa! 


Hifistudio on Suomen suurin kaiutinmyyjä. Verkkokaupastamme löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia kaiuttimia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kaiuttimien perusjaottelu on passiivi- ja aktiivikaiuttimet. Myymälöissä pääsee kuuntelemaan ja näkemään tuotteita livenä ja kotikuuntelu on myös mahdollista.

Kaiuttimien ja kuuntelutilan yhteensovittaminen sekä äänentoiston että sisustuksen kannalta on eräs tärkeimmistä tekijöistä toimivaan laitekokonaisuuteen pyrittäessä. Merkittävin vaikutus äänenlaatuun on kaiuttimilla ja kuunteluhuoneen akustiikalla. Kaiuttimet tulee sijoittaa oikein huoneeseen ja niiden tulee sopia yhteen kuuntelutilan akustiikan kanssa. Lue lisää aiheesta blogipostauksesta: "Kuinka saada laitteet soimaan paremmin vaikeassa akustiikassa?"

Sisustuksessa täysin piilotettavat, seinään tai kattoon upotettavat tai vaihtoehtoisesti tarkoituksella näkyville ja näyttävästi sijoitettavat vaihtoehdot kuuluvat laajaan valikoimaamme.

Ulkotiloihin, saunaan tai muuhun kosteaan tilaan sijoitettavien upotettavien tai pinta-asennettavien kaiuttimien mallistostamme löydät varmasti toiveesi mukaisen mallin. Lue lisää aiheesta blogipostauksesta: "Miten saada musiikki soimaan ulkona ja kosteissa tiloissa?"

Ota mielimusiikkisi mukaan kun tulet vertailemaan eri vaihtoehtoja Suomen laajimmasta valikoimasta. Mikäli sivuiltamme ei löydy haluamaasi väriä/mallia, ota rohkeasti yhteyttä, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi.

 


669.00 € / KPL
tai alk. 20€/kk
449.00 € / KPL
tai alk. 17€/kk

KAIUTTIMET-ryhmän asiantuntijat palveluksessanne!

Lauri Eskola
Kauppias
040 842 7125
lauri/eskola//hifistudio/fi

Kysy asiantuntijalta »

Pekka Jääskeläinen
AV -asiantuntija
09-5860 1213
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi

Kysy asiantuntijalta »

Antti-Ville Paju
Projekti/ yritysmyyjä
09-5860 1227
antti/paju//hifistudio/fi

Kysy asiantuntijalta »

HifiStudio Rahoitus
Outlet

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla tarjouksista, tuoteuutuuksista sekä kilpailuista!
Instagram Instagram
Hifi Studio YouTubessa
Tilaa uutiskirje

Hifi Studion blogi

Kirjaudu sisään