Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

SONY KD-55XD8599 55" 4K UHD TELEVISIO

Sonyn huippulaadukas Motionflow 1000Hz 55" 4K  HDR android televisio

1289.0 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Mitat ja tekniset tiedot

4K HDR 2: kuvanlaadun uusi sukupolvi
Suuren dynaamisen alueen (HDR) tekniikkaa hyödyntävä TV mullistaa katselukokemuksen. 4K Ultra HD -tarkkuudella toistetun HDR-videosisällön yksityiskohtaisuus, väri ja kontrasti ovat vertaansa vailla, ja kirkkausvaihtelut ovat laaja-alaisemmat kuin missään muissa videomuodoissa. Lopputuloksena on kaikkien aikojen eloisin TV-kuva – kirkkaiden ja tarkkojen yksityiskohtien kera.

4K Processor X1™: siru muutosten takana
Tehokas 4K Processor X1™ tuo häikäisevän kuvanlaadun kaikkeen sisältöön. Lähteestä riippumatta materiaali analysoidaan ja muunnetaan lähimpään 4K-tarkkuuteen: TV-lähetykset, Blu-ray- ja DVD-levyt ja jopa 4K-verkkovideot. Nauti upeiden 4K-kuvien selkeydestä, aidoista väreistä ja huikeasta kontrastista.

4K X-Reality™ PRO: katsele kaikkia kuvia 4K-laatuisina 
Uppoudu huikean tarkkuuden jännittävään maailmaan. Tehokas 4K-kuvaprosessori käsittelee jokaisen pikselin kauniisti. Lisäksi se analysoi jokaisen kohtauksen yksittäiset osa-alueet, sovittaa ne yhteen erityisen kuvatietokannan avulla ja säätää erikseen rakenteen, kontrastin, värin ja reunat. Nauti ällistyttävän luonnollisesta tarkkuudesta kaikessa katselemassasi. 

TRILUMINOS™-näyttö 
Sonyn ainutlaatuinen TRILUMINOS™-näyttö rikastaa katselukokemustasi tavanomaista laajemmalla väriskaalalla ja luonnollisemmilla sävyillä ja vivahteilla. TRILUMINOS-näyttö toistaa erinomaisesti punaiset, vihreät ja siniset sävyt, jotka ovat tunnetusti aiheuttaneet televisioille ongelmia. Sen laaja väriskaala ja tarkka sävyntoisto takaavat, että myös ihonsävyt näyttävät kauniilta.

Kaapelien hallinta
Pidä johdot poissa näkyvistä. Voit koota kaikki kaapelit TV:n takaosaan ja ohjata ne jalustan kautta niin, että lopputulos näyttää siistiltä.

Motionflow™ XR näyttää toiminnan sulavasti  
Motionflow™ XR toistaa nopeatkin toimintakohtaukset sulavasti ja tarkan yksityiskohtaisesti. Tämä innovatiivinen tekniikka luo ylimääräisiä kuvia alkuperäisten kuvien väliin. Se vertaa ensin tärkeimpiä visuaalisia tekijöitä peräkkäisissä kuvissa ja laskee sitten sarjasta puuttuvan toiminnan sekunnin murto-osan tarkkuudella. Jotkin mallit lisäävät myös mustia ruutuja kuvien väliin, mikä poistaa sumeuden ja takaa aidon elokuvateatterin tunnelman.

Google Cast™: toimii nätisti muiden laitteidesi kanssa   
BRAVIA® tukee Google Cast™ ‑tekniikkaa, joten voit helposti toistaa suosikkiviihdettäsi mobiililaitteen kautta esimerkiksi YouTube™-palvelusta uskomattomassa BRAVIA®-näytössä3. Voit toistaa sisältöä Android™- tai iOS™-käyttöjärjestelmästä tai kannettavasta tietokoneesta.

BRAVIA® kohtaa Android TV:n
Älytelevisiostasi tuli juuri entistäkin älykkäämpi. Nyt voit nauttia älypuhelimen ja tablet-laitteen tarjoamista upeista kokemuksista isossa ja kauniissa BRAVIA®-ruudussa. Kaikki Sonyn uudet Android TV:t voi kytkeä eri Android-laitteisiin, jotta voit nauttia niiden kaikesta sisällöstä sovelluksista elokuviin mahdollisimman yksinkertaisesti ja helposti.

Kerro äänihaulle, mitä haluat katsoa
Älä tuhlaa katseluaikaa selailuun. Android TV™ -äänihaulla saat valjastettua Google-haut käyttöösi ja haettua sisältöä eri palveluista ilman, että tekstin kirjoittamiseen tuhrautuu aikaa. Saat halutessasi myös suosituksia: jos haet esimerkiksi romanttisia komedioita, ruudulla näytetään joukko soveltuvia vaihtoehtoja.4

Google Play: valtavasti sisältöä ja sovelluksia    
Katsele elokuvia, TV-ohjelmia ja pelaa pelejä sekä paljon muuta Google Playn kautta. Nauti valtavasta ja jatkuvasti kasvavasta sovellusvalikoimasta5 TV:ssäsi aivan uudella tavalla.

Sisältöpalkki: löydä kaikki nopeasti
Kätevän sisältöpalkin avulla löydät etsimäsi elokuvat, TV-ohjelmat ja videot nopeasti. Avaa sisältöpalkki ja jatka katselua samalla kun selailet muun muassa suorien TV-lähetysten, tilauspalvelujen ja ladattujen TV-ohjelmien valikoimaa. Voit myös mukauttaa sisältöpalkin näyttämään useimmin käyttämäsi sisällön ensimmäisenä. 

DSEE palauttaa yksityiskohdat digitaaliseen musiikkiin   
Matalan resoluution internetvideot, TV-uusintapalvelun videot ja raskaasti pakatut äänitiedostot eivät aina kuulosta niin hyviltä. Suuri määrä tietoa häviää, kun digitaalinen ääni pakataan pienempään tilaan. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) -tekniikka palauttaa hävinneet taajuuskomponentit (erityisesti korkeat taajuudet) ja toistaa luonnollisen ja tilavamman tuntuisen äänen.  

Elokuvamainen S-Force Front Surround -tilaääni   
Mukaansatempaava äänimaailma vie sinut keskelle toimintaa. S-Force Front Surround jäljittelee aivojen tapaa käsitellä äänilähteitä käyttämällä todentuntuista äänenvoimakkuutta, viivettä ja ääniaallon spektrin muokkaamista – pelkällä vasemmalla ja oikealla kaiutinkanavalla. Se mukailee luonnollisesti kolmiulotteista äänikenttää, joten voit nauttia täyteläisestä ja laadukkaasta äänenlaadusta laajalla kuuntelualueella.

Tehty kuuntelua varten ClearAudio+   
Tuo kuuntelukokemukseen sama aito tunnelma kuin katseluun. ClearAudio+ hienosäätää TV:n äänen upeaksi kokemukseksi, joka ympäröi sinut. Mitä tahansa katsotkin, kuulet musiikin, keskustelut ja tehosteet tarkemmin.  

Clear Phase hienosäätää sulavat ja tasapainoiset taajuusvasteet  
BRAVIA® käyttää tehokasta tietokonemallinnusta, jonka avulla se analysoi ja kompensoi kaiuttimen epätarkkuuksia. Se tekee tämän käyttämällä suurempaa näytteenottotaajuutta kuin kaiutin. Nämä tiedot syötetään takaisin, mikä poistaa kaikki kaiuttimen vasteen huiput ja pudotukset, jotta voit nauttia puhtaasta ja luonnollisesta äänestä, joka toistuu sulavasti ja tasaisesti kaikilla taajuuksilla. 

Uusia elämyksiä TV SideView -sovelluksella
Löydä ja tallenna suosikki-TV-ohjelmasi ja keskustele niistä TV SideView ‑sovelluksessa. Katso uusimmat TV-ohjelmatiedot ja suosituimmat TV-ohjelmat tablet-laitteella tai älypuhelimella (Android tai iOS). Kun olet löytänyt etsimäsi ohjelman, voit asettaa hälytyksen, jotta suosikkiohjelmasi eivät pääse unohtumaan. Twiittaa livenä kommenttisi ja lue, mitä mieltä muut katsojat ovat.

Liitännät ja mitat:
Liitännät: 4 x HDMI, 3 x USB, SCART, Ethernet, komposiitti-/komponenttivideotulo (hybridi), analoginen äänitulo, digitaalinen äänilähtö, kuulokeliitäntä
HDCP 2.2
BRAVIA Sync (HDMI-CEC)
HDMI ARC (Audio Return Channel)
HDMI-pc Input Format, maks.: 3840 x 2160 (30 Hz)
4K 60P High-Quality formaatit: jopa 18 Gbps
Mitat: 123,1 x 71,7 x 4,4 (1,12) cm (ilman jalustaa), 123,1 x 77 x 26,3 cm (jalustalla)
Jalustan leveys: 51,5 cm
Paino: 15,1 kg (ilman jalustaa), 18,6 kg (jalustalla).
VESA: 200 x 200.

Saatavuus

Toimitus: 2 arkipäivää
Helsinki nouto: Saatavuus?
Tampere nouto: Saatavuus?
Turku nouto: Saatavuus?
Jkl nouto: Saatavuus?
Kuopio Nouto: Saatavuus?
Oulu nouto: Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme ja auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
sami/kippola//hifistudio/fi
Johan Palander
Av-asiantuntija
03-225 2215
johan/palander//hifistudio/fi

Tuotesuositukset

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös