Tommi Mattila

Myymäläpäällikkö - HifiStudio Helsinki

ELÄMÄSSÄ PITÄÄ OLLA BASSOA

Luotsaan Hifistudion lippulaivamyymälää Helsingin Eerikinkadulla. Liityin tiimiin jo vuonna 1997, ja viimeiset 13 vuotta olen varmistanut, että myymälässä hommat rokkaavat rennosti, mutta varmasti. Meillä ei myydä vain äänentoistoa, vaan myös hyviä fiiliksiä.
 
Olen vannoutunut stereoäänen kannattaja. Luottosettini on legendaarinen parivaljakko Genelec 1030A -aktiivikaiuttimet yhdistettynä jääkaapin kokoiseen Genelec 1094A -subwooferiin. Vapaa-ajalla minut löytää mökiltä, jossa äänentoisto hoituu ammattipuolen laitteilla sekä Tivoli Audion PAL-radiolla, joka raikaa pihasaunassa säässä kuin säässä, kesät talvet.

Harrastuksiani ovat autot, mökkeily ja museorekisteröity Tunturi Start vm. 1973.

Kommentit ja suosittelut

08.08.2016

" Terve Tommi
Onko teillä vielä Sonosin kaiuttimia myynnissä?
Olisin tarvinnut Play1 kaiuttimia pari kappaletta.
Jos, niin mihin hintaan? "

- Timo Huurtola ,  Hesa

07.03.2016

" ostin 29.2. cerwin.vega xls-215 kaiuttimet. haluaisin tietää koska on toimitus, toivottavasti äkkiä. asiakas 135322 "

- Jukka Matikainen ,  Hyvinkää

23.01.2013

" Hankin Tommi Mattilalta Eerikinkatu 17 myymälästä Bosen hifisetin. Kaikki mikä sovittiin hoitui ja enemmänkin. Suosittelen Tommia - ystävällinen, kuunteleva ja osaava. Ilo käydä kauppaa... "

- markku siivinen ,  helsinki


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.