Jari Kauppinen

Av-asiantuntija - HifiStudio Kuopio

 

Hei!
 
Olen musiikkimiehiä, sanan varsinaisessa merkityksessä. Takana on ensinnäkin 20 vuoden dj-ura levysoittimen takana. Moni tuntee minut edelleen Jambona. Seitsemän edellistä vuotta vierähti Audiosavossa hifiä myydessä ja tätä alaa opetellessa ja nyt on sitten vuorossa HifiStudio. Odotukset ovat kaikin puolin korkealla!

Vapaa-aika kuluu niin ikään musiikin parissa kitaraa soitellessa. Muutama keikkakin vuodessa heitetään ”Merkillisen miehen” kanssa.

Kotona soi ”poppi”. Sieltä löytyy Amphionia ja Geneleciä. Minulla on siis monipuolinen näkemys ja kokemus musiikista ja musiikin nauttimiseen tarvittavista laitteista ja välineistä.

Tervetuloa myymäläämme, laitetaan vaikka levylautaselle levy pyörimään ja kuunnellaan mistä kaiuttimista se sinusta parhaalta kuulostaa!

Kommentit ja suosittelut

18.03.2018

" mulla on genelgit edessä ja takana. nyt vaihdoin telkkarin, kun puolitoista vuotta oltiin ilman. samsungin n 55-60 tuumainen uusi peli. nyt kysymys kuuluu, miten saan näppärästi äänen tulemaan genelegeistäni? millainen etuaste tms pitää hommata. miten saan tietokoneen kiinni systeemiin? "

- akke virtanen ,  sotkamo


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.