Matti Kettunen

Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät - HifiStudio Helsinki

 

 

Kommentit ja suosittelut

02.12.2018

" Moi, Matti!
Olen todella tyytyväinen kauppoihin jotka teimme Dali Zensor 7, Vocal, Zensor 1 kaiuttimista. Hommasin lisäksi vielä DALI E-12F subwooferin. Nyt on homman nimi se, että isäni on sairaalassa jo kolmatta kertaa syövän vuoksi. Myin heidän Audio Pro T20 aktiivikaiuttimensa ja ajattelin rakentaa vahvistimen pohjalle jotain järjestelmää. Iskä kun on kehunut Dalia, että kuulee niillä jopa suomalaisista sarjoista puheen. Mietin, kannattaako minun päivittää Pioneer VSX-924 -> VSX-933 vai ostaa joku halvempi 5.1 sarjan vahvistin vanhemmilleni mahdolliseen stereo kokoonpanoon? Olisi myös pontentiaalia laajentaa sarjaa tarvittaessa.

Millaisia vahvistin tarjouksia pystyt antamaan Pioneerin mallistosta?

Miksi Pioneer? Siksi, että olen vihdoin vuosien jälkeen alkanut tajuamaan miten tätä säädetään enkä haluaisi opetella kaikkea uudelleen. :) Vahvistimenhan saa sinänsä toimimaan vain taustalla kuten ajattelin tehdä tässä seuraavassa SET-UPissa. :) "

- Niko Haapakoski ,  Kotka

15.11.2018

" Poikkeuksellisen hienoa asiakaspalvelua lähes 24/7 asenteella! Kehtaa kyllä varovaisinkin kehua tätä miestä! "

- JN ,  Järvenpää

13.04.2018

" Matti ymmärtää selvästi, mitä ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu tarkoittaa! Tarvitsemani kaiutinjalustapari epäreilun monimutkaisilla kriteereillä löytyi nopeasti ja ystävällisen palvelun kera mailitse perjantai-iltana. Matti rules! "

- Tommi ,  Helsinki


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.