Jari Råback

Audio- ja levysoitinasiantuntija - HifiStudio Helsinki

Alalla 1980-luvun alusta lähtien

Työskennellyt alalla ammattimaisesti liki neljän vuosikymmenen alan, ja tunnetaan erityisesti sujuvasta levysoitinosaamisesta, muttei vierasta moderniakaan tekniikkaa. 
Brittihififani, koiraihminen ja basisti, aina musiikki edellä. 
Työhistoriaan sisältyy mm. yritykset Kruunuradio, Highend Studio sekä Stereo Helsinki.
Toistolaitteisto tällä hetkellä Rega / Exposure / Harbeth, pääpainon ollessa fyysisissä formaateissa. 
Kokoelmaan on kertynyt useita tuhansia LP-ja CD-levyjä, eikä loppua näy. 

"kaikki alkoi 1800-luvun lopulla kun muuan Edison kehitti vahasylinteritallentimen - nyt ollaan edetty 8K-kuvaan ja high resolution -monikanavaääneen"

Kommentit ja suosittelut

15.11.2018

" Asiantunteva ja reilu asiantuntija, joka auttaa 24/7 asenteella väsymättä edes pitkiin viesti- ja keskusteluketjuihin. Tässä on yksi hyvä syy ostaa hifisudiolta lisää myös jatkossa! "

- JN ,  Järvenpää


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.