Sami Pohjola

AV-asiantuntija - HifiStudio Oulu

 

 

Kommentit ja suosittelut

05.02.2015

" Olin kiertänyt Oulun liikkeitä läpi uusien etukaiuttimien haussa jo muutaman viikon, oikeanlaisia löytämättä. Sitten satuin HifiStudiolle ja aloimme Sami Pohjolan kanssa käymään läpi ehdokkaita. Ei tarvinut enää liikettä vaihtaa. Palvelu oli asiantuntevaa, rentoa ja rehellistä. Kaiuttimet sai kuunnella kotona ennen ostopäätöstä. Mieli muuttuikin pariin kertaan, ennen kun oikea setti löytyi ja kaupat tehtiin. Nyt olen erittäin tyytyväinen Dali Zensor 7 ja E-12F Subin omistaja. Tulen jatkossakin päivittämään laitteistoni tässä liikkeessä. Iso kiitos Samille ja Hifistudion porukalle! "

- Jaakko Niva ,  Oulu

12.06.2013

" Tässä kirjoittaa Oulun HiFiStudion myyntimiehen, Sami Pohjolan, TYYTYVÄINEN ASIAKAS. Haluan täten kiittää erittäin hyvästä palveluksesta. En edes tavannut Sami Pohjolaa kaupantekojen aikana.
Tämä asiakas-myyjäasiantuntija suhde on sikäli mielenkiintoinen, että en ole vielä saanut Amphionin kaiuttimia kotiin enkä koskaan nähnytkään digitaalista ostamaani Nuforce DDA-100 vahvistajaa. En vielä tiedä, onko edes yhtään luvattu kaapeli paketissa? Silti olen aidosti tyytyväinen Sami Pohjolan palveluun. Sain purkaa kauppoja. Sain muuttaa Amphion kaiuttimet sellaiseen malliin, jota ei ole HiFiStudion hyllyillä etc etc Asioita joita vähän ujostelin pyytää - järjestyi yllättäen heti. Halusin jopa rahaa takaisin - se järjestyi heti! Lopputulos: Maksan nyt Sami Pohjolan puhelinkeskustelujen jälkeen MIELELLÄNI jopa 1500 EU eikä vain 250 EU tai korkeintaan 500 EU, mitkä vaimoni oli kynsin hampain hyväksynyt ylärajaksi tämän vuoden ostoksiamme varten HiFiStudiossa. Jännittää hieman kun paketti tulee Oulusta... "

- Frank David Klemetz ,  VAASA


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.