Sami Pohjola

AV-asiantuntija - HifiStudio Oulu

 

Tulin koittamaan 2003 ja sillä tiellä kuljetaan. Saapa nähdä mihin tämä kokeilu vie mutta matka on miellyttävä. 10-vuotisen uran aikana on tullut vastaan tarpeita, toiveita ja suuria muutoksia.
 
Asiakas on aina yksilö, tarpeineen, toiveineen ja odotuksineen. Motolla "paras tulee, kun itse tietää mistä pitää", pääsee aina onnistuneeseen lopputulokseen.  Luota itseesi, tarpeisiisi, makuusi ja mielipiteisiisi.
 
Vuodesta 1975 elämä on kuljettanut Oulusta välillä pääkaupunkiseudulle ja Hollannin kautta takaisin kotikonnuille. Koulutus ei kosketa alaa, edes etäisesti, saatikka historia työelämässä.
 
Arjen täyttää vaimo, tytär ja poika. Harrastuksista harmoniaa eniten kuormittaa kalastus. Se on sitä minulle ominta kolome deetä se.
 
Musiikki on aina ollut nautinto, ilman rajoja. Terapiaa kaikkiin tunnetilohin!
Kaikkiruokaisuus on liioittelua mutta monipuolisesti on tullut nautittua.
 
"Sankarihevi" on aina säilyttänyt asemansa. Lienee johtuu siitä, että ensimmäinen sykähdyttävä kokomemus tuli tästä sektorista.
Vuosi oli 1983 ja paikkana Oulun uunituore kaupunginkirjasto. Päässä kuulokkeet joiden merkkiä en muista. Ulkona oli pimeää. Sylissä Iron Maiden- The Number Of The Beast levyn kannet ja jännittynyt tunnetila. Iho kanalihalla koko kiekko läpi ja välittömästi vakaa päätös kasvattaa pitkät hiukset.
 
Ysäripoppikset tuli nytkyttyä ja hytkyttyä, luonnon sanelemana.
Siinä meni teknot, eurodiskot, dancet ja  monet metallimusiikin vivahteet läpi kuontalon, niin että pölinä kävi.
 
Tästä 10 vuotta loikalla eteenpäin, kuuntelen musiikkia, hieraisen kaljua ja totean: "ei se tukka päässä pysynyt kun täysillä mentiin."
 
Jalkaa napsuu tällä hetkellä tahdilla:

Jaakko Teppo-Pilkillä
Blue Man Group-Sing Along
Bruce Springsteen-Tougher Than The Rest
Chris Cornell-Billie Jean
Q.Stone-Homesick

Kommentit ja suosittelut

05.02.2015

" Olin kiertänyt Oulun liikkeitä läpi uusien etukaiuttimien haussa jo muutaman viikon, oikeanlaisia löytämättä. Sitten satuin HifiStudiolle ja aloimme Sami Pohjolan kanssa käymään läpi ehdokkaita. Ei tarvinut enää liikettä vaihtaa. Palvelu oli asiantuntevaa, rentoa ja rehellistä. Kaiuttimet sai kuunnella kotona ennen ostopäätöstä. Mieli muuttuikin pariin kertaan, ennen kun oikea setti löytyi ja kaupat tehtiin. Nyt olen erittäin tyytyväinen Dali Zensor 7 ja E-12F Subin omistaja. Tulen jatkossakin päivittämään laitteistoni tässä liikkeessä. Iso kiitos Samille ja Hifistudion porukalle! "

- Jaakko Niva ,  Oulu

12.06.2013

" Tässä kirjoittaa Oulun HiFiStudion myyntimiehen, Sami Pohjolan, TYYTYVÄINEN ASIAKAS. Haluan täten kiittää erittäin hyvästä palveluksesta. En edes tavannut Sami Pohjolaa kaupantekojen aikana.
Tämä asiakas-myyjäasiantuntija suhde on sikäli mielenkiintoinen, että en ole vielä saanut Amphionin kaiuttimia kotiin enkä koskaan nähnytkään digitaalista ostamaani Nuforce DDA-100 vahvistajaa. En vielä tiedä, onko edes yhtään luvattu kaapeli paketissa? Silti olen aidosti tyytyväinen Sami Pohjolan palveluun. Sain purkaa kauppoja. Sain muuttaa Amphion kaiuttimet sellaiseen malliin, jota ei ole HiFiStudion hyllyillä etc etc Asioita joita vähän ujostelin pyytää - järjestyi yllättäen heti. Halusin jopa rahaa takaisin - se järjestyi heti! Lopputulos: Maksan nyt Sami Pohjolan puhelinkeskustelujen jälkeen MIELELLÄNI jopa 1500 EU eikä vain 250 EU tai korkeintaan 500 EU, mitkä vaimoni oli kynsin hampain hyväksynyt ylärajaksi tämän vuoden ostoksiamme varten HiFiStudiossa. Jännittää hieman kun paketti tulee Oulusta... "

- Frank David Klemetz ,  VAASA


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.