Antti-Ville Paju

AV -asiantuntija/projektimyyjä - HifiStudio Helsinki

 

 

Kommentit ja suosittelut

22.05.2020

" Antti-Ville auttoi ja opasti minua hankkimaan olohuoneeseeni juuri sellaisen HiFi-laitteiston millaisen halusinkin. Rega Planar 2 vinyylisoitin, Marantz vahvistin ja B&W 606 kaiuttimet antavat juuri haluamani äänentoiston asunnossani. Minulla oli hyvin vähän käsitystä mistään HiFi laitteistosta ennen kauppoja mutta oli paljon kysyttävää. Näihin A-V vastasi heti ja selvästi. Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja hänen ammattitaitoiseen opastukseensa. Kotilaitteistoni on nyt juuri kuten toivoinkin. Suosittelen! "

- Matti ,  Helsinki

18.12.2013

" Moikka.

Onkohan tällaista mahdollista asentaa saunaan mitenkään? Onko kenelläkään kokemusta? Lauteiden alle? Käytössä on iki-kiuas, joten kuumuutta ei niinkään tuolla ole 60-70 enempää, mutta kosteutta kylläkin.

Kiitos. "

- Lauri ,  Ylöjärvi


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.