Timo Hiltunen

AV-asiantuntija - HifiStudio Jyväskylä

Nuori mies vanhassa kropassa!

80-luvun alussa ajauduin kaupalliselle alalle osittain pakon sanelemana (allergia), mutta sitä ei ole tarvinnut pätkääkään katua. Koen, että tällä alalla voi ihan oikeesti auttaa ihmisiä heidän isoissa tai pienissä ongelmissaan. Ja se fiilis, mikä tulee, kun olemme asiakkaan kanssa yhdessä löytäneet ratkaisun heidän ongelmiinsa, on sanoinkuvaamaton!
 
Harrastuksiini minulla kuuluu hiukka tuota urheilupuolta, jalkapallo (ikäihmiset) , nelimailapelit ja tietysti pelien kuningas, biljardi. No, missään ei olla ammattilaisia, mutta se yritys ja onnistumisen tunne niinä harvoina hetkinä on kyllä sanoinkuvaamattoman hienoa!
 
Niin, ja eiköhän yksi elämän perusjutuista ole tuo vastakkainen sukupuoli, joka näyttelee kohtalaisen isoa roolia minunkin elämässä. Siinä koen olevani ihan oikeasti etuoikeutettu eli jossain vissiin onnistuttu!
 
Kotona ei hirveästi tule tuota hifistelyä suoritettua ja tähän on syynä aikapula. Toisaalta, kun ehdin istahtamaan alas, niin ei ole vinyylin voittanutta ja siihen konjakkilasi ja Deep Purple soimaan niin ollaan siellä mihin kaikki joskus pyrkivät (heaven).
 
Motto:

Jokaisessa meissä asuu hifisti ja siihen minä mielelläni annan kaiken apuni.

Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.