21.04.2020 - Luettu 561 kertaa

Bowers & Wilkins AM-1 - säänkestävä aito hifikaiutin 

Ääneltään AM-1 on täysin verrattavissa täysveriseen hifikaiuttimeen: ääni on tasapainoinen, puhdas ja erottotelukykyinen.


Bowers & Wilkins on kaiutinmaailman legenda. Tehtaan huippumalleja on käytetty mm. maailmankuulun Abbey Road-studion ykkösmonitoreina.

Ulkokaiuttimilla ei välttämättä ole hifistien varauksetonta hyväksyntää: markkinoilla on paljon ontosti soivia muovipurkkeja jotka
eivät ansaitse hifikaiuttimen statusta. 

Mikä tuote: poikkeuksellisen tasokas säänkestävä hifikaiutin
Erityistä: huippuviimeistely ja nerokas seinäkiinnitysmekanismi
Hinta: 299 eur / kappale
Värit: valkoinen tai musta 
Lue lisää tai tilaa TÄSTÄ


Kun B&W suunnitteli AM-1 ulkokaiuttimia, oli tavoitteena luoda kaiutin joka täyttäisi myös vaativamman kuuntelijan tarpeet.
AM-1 on 2-tierakenteella toteutettu kaiutin jonka takaseinä toimii nerokkaasti passiivisäteilijänä. Tässä rakenteessa on monia
hyviä puolia: bassotoisto voidaan virittää normaalia matalammalle ja samalla vältetään refleksivirityksessä syntyviä sivuääniä.
Rakenne on myös tiivis ja kosteutta ei kerry kotelon sisään. Diskanttielementissä on käytetty tehtaan patentoimaa Nautilus-rakennetta
joka on alunperin ollut käytössä tehtaan huippumalleissa. Nautilus-virityksen tarkoituksena on poistaa resonansseja.

Kaiuttimen viimeistely on hieno mutta sivistyneen minimalistinen.. Kotelon saumat, ruuvit ja muotoilu on todella mietittyjä. 
Kaiuttimessa tulee mukana valmis seinäkiinnike, jolloin se voidaan kiinnittää helposti joko seinälle tai kattoon.Ääneltään AM-1 on täysin verrattavissa täysveriseen hifikaiuttimeen: ääni on tasapainoinen, puhdas ja erottotelukykyinen.
Bassot toistuvat tanakasti ja samalla tarkasti. Tehdas lupaa bassojen ulottuvan 46 Hz.iin, mikä on ihan realistinen arvo.
Tätä kaiutinta on myyty myös kotiteatterin surround-kaiuttimeksi koska äänenlaatu on sen verran tasokas!
Myös saunakäyttöön lauteiden alle on näitä on myyty ja kokemukset ovat olleet todella hyviä. 

Bowers & Wilkins AM-1 on ehkä paras ulkokaiutin mitä olen kuullut. Laadusta kannatta maksaa, ja tässä tapauksessa 
vajaa 600 eur parilta on järkivalinta laatutietoiselle kuuntelijalle. 


Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi

Suosittele tai kommentoi blogia:

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.