Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

14/30/60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

31.01.2019 - Luettu 559 kertaa

Harman Kardon Citation - monihuonekaiuttimet kohta täällä!

Viime syksynä Harman julkisti Berliinin IFA-messuilla legendaarisella Citation nimellä uuden tuoteperheen joka tuskin jätti ketään vierailijaa kylmäksi.

Harman Kardonin taival on ollut pitkä: ensimmäinen menestystuote oli maailman ensimmäinen hifitasoinen viritinvahvistin joka julkistettiin 1957.
Viimeinen iso uutinen oli Samsungin tekemä 8 mrd dollarin kauppa jolla Harman Consumer siirtyi korealaisjätin tytäryhtiöksi.

Viime syksynä Harman julkisti Berliinin IFA-messuilla legendaarisella Citation nimellä uuden tuoteperheen joka tuskin jätti ketään vierailijaa kylmäksi.
Kyseessä on kova kilpailija luokkaan jossa mm. Sonos, Bluesound ja Heos toimivat. Eli Harman haluaa haastaa nyt tosissaan kilpailijansa monihuonetuotteissa joka
on voimakkaasti kasvava ala.

Citation-perhe pitää sisällään eri kokoluokan langattomia kaiuttimia alkaen kompaktista One-mallista aina näyttäviin Tower-lattiakaiuttimiin.
Citationin erityispiirteenä on Google Assistant-ääniohjaus joka tuo uuden ulottuvuuden laitteiston käyttöön. Odotimmekin pitkään että Google antoi
luvan myydä tämän palvelun tukevia tuotteita Suomessa ja siksi jouduimme odottamaan vihreää valoa koko pitkän syksyn. Mutta nyt odotus on ohi!

Malliston yläpään kaiuttimissa on hieno, korkearesoluutioinen värillinen kosketusnäyttö joka mahdollistaa ohjauksen suoraan kaiuttimesta.
Myös muotoiluun ja viimeistelyyn on satsattu: huippuluokan Kvadratin villapohjainen kangasverhoilu on tyylikäs ja aidot alumiinipinnat huokuvat laadukkuutta.Pääsin kuuntelemaan Berliinissä malliston eri kaiuttimia, ja voin todeta että nyt on Harmanilla todella kova tuote!
Äänenlaatu on vaikuttava aina pienimmästä One mallista lähtien. Soundissa on ison kaiuttimen lämmintä muhkeutta...noh amerikan ääntä positiivisessa 
mielessä. Erityisesti jäi mieleen hulppeat, aktiiviset Tower-lattiakaiuttimet sekä soundbar joidenka auktoriteetti oli hämmentävä.

Palaan tarkemmin testiajoihin nappaamalla muutaman herkkumallin erillisillä blogiteksteillä hieman myöhemmin. 


Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi

Suosittele tai kommentoi blogia:

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.