08.05.2019 - Luettu 1364 kertaa

Marantz M-CR612 Melody X - äänen ja monipuolisuuden juhlaa

Tämän laitteen kanssa voit käyttää perinteisiä passiivikaiuttimia tai vaikkapa huipputason Genelecejä koska takapanelista löytyy molemmat ulostulot. 
Tehoa on tarjolla mukavat 2 x 60W joka riittää mainiosti normikuuntelijalle.

Vuoden 2018 suurimpia hitteja oli Marantzin M-CR611. Kyseessä on pieni ja tyylikäs yhdistelmälaite  joka on kuin musiikkilähdetarjonnan runsaudensarvi.
Kevät 2019 toi lisäntyneen valon lisäksi uuden, päivitetyn version tästä suosikista joka kantaa nimeä M-CR612 Melody X.

Melody X on viritinvahvistin joka sisältää perinteikkään CD-soittimen, FM-radion, nettiradion, bluetooth-vastaanoton, Spotify Connectin ja uutena sokerina pohjalla 
Heos-monihuonestreamerin. Voit siis muodostaa helposti järkibudjetilla monihuonejärjestelmät hankkimalla vaikkpa yhden Heos-kaiuttimen per huone!
Tämä ominaisuus nostaa Marantzin käytettävyyden aivan uudelle tasolle joka tekee Melodyn hinta/laatu-suhteesta erittäin mielenkiintoisen.

Mikä laite: kompakti monitoimimusiikkilaite Marantz M-CR612 Melody X 
Erityistä: lähes kaikki langattomat musiikkipalvelut mitä ihminen tarvitsee + perinteinen CD-soitin ja FM-radio!
Uutta: Heos-monihuonesysteemi sisäänrakennettuna
Hinta: 699 euroa
Värit: hopea-kulta ja musta
Lue lisää TÄSTÄ


Marantz tukee myös uusimpia ääniohjaustekniikoita kuten Google Assistant, Amazon Alexa ja Apple Siri. Melody X oppii myös TV:n äänenvoimakkuus- ja mykistystoiminnot, toiminto joka helpottaa merkittävästi käyttöä TV:n arkikäytössä jolloin sinun ei tarvitse touhuta koko ajan 
kahden säätimen kanssa. TV:n ääni saadaan optisesta liitännästä jolloin äänenlaatu on tasokas ja kun yhdistät Melodyn kunnon hifikaiuttimiin, on lopputulos sounbareja parempi.

Tämän laitteen kanssa voit käyttää perinteisiä passiivikaiuttimia tai vaikkapa huipputason Genelecejä koska takapanelista löytyy molemmat ulostulot. 
Tehoa on tarjolla mukavat 2 x 60W joka riittää mainiosti normikuuntelijalle. Kaiutinulostuloja on peräti kahdelle parille jolloin voit ajaa ääntä kahteen eri tilaan ja vieläpä
säätää äänenvoimakkuutta kaiutinparikohtaisesti, aika poikkeuksellinen toiminto tässä luokassa!

Äänellisesti Melody X on varmaa Maranzia: neutraali, puhdas ja tasapainoinen. Kun laite kaiken muun hyvän lisäksi näyttää hyvältä ja mahtuu tiukkaankin hyllyyn voi todeta
että meillä on jälleen käsissä houkutteleva monitoimimylly ja varma hittituote moneen kotiin ja konttoriin! 


Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi

Suosittele tai kommentoi blogia:

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.