11.03.2020 - Luettu 3700 kertaa

Miten saada musiikki soimaan ulkona ja kosteissa tiloissa?

On taas se aika vuodesta, kun kaivetaan grillit esille ja voidaan nauttia auringon paisteesta terassilla, parvekkeella ja ulkotiloissa. Toisaalta syksyn pimeinä iltoina on mukava rentotua saunoen ja kylpien. Tällöin tulee väistämättä useimmille mieleen, että miten saisi musiikin soimaan tällaisissa tiloissa helposti ja vaivattomasti? Hifistudio esittelee seuraavaksi kolme erilaista pakettiratkaisua, joilla saadaan musiikki laulamaan erilaisissa ympäristöissä.

Terassiäänentoistopaketti nro 1, basic: Denon RCD-M41 + DLS MB5i
Paketti sisältää yhden parin kosteuden kestäviä DLS MB5i -ulkokaiuttimia sekä Denon RCD-M41 -yhdistelmälaitteen.

DLS:n ulkokaiutin on hintalaatusuhteeltaan erinomainen kaiutin, jota on saatavilla sekä valkoisena että mustana. Kaiuttimissa tulee mukana seinäkiinnikkeet.

Denon RCD-M41 on monipuolinen yhdistelmälaite, joka sisältää cd-soittimen, virittimen, digisisääntulon ja analogiset sisääntulot sekä bluetoothin. Laitteeseen voidaan liittää yksi pari kaiuttimia.

Tällä paketilla saat helposti rakennettua terassiäänentoiston. Tämä paketti soveltuu myös vähän pienempiin tiloihin, esim. parvekkeelle!

Paketin hinta on 587 € (ei sisällä kaiutinkaapeleita).

Terassiäänentoistopaketti nro 2, premium: Marantz M-CR612 + B&W AM-1

Paketti sisältää yhden parin kosteuden kestäviä B&W AM-1 -kaiuttimia sekä monipuolisen Marantz M-CR612 -yhdistelmälaitteen.

B&W:n AM-1 on markkinoiden parhaita ulkokaiuttimia, jonka muotoilu hivelee silmiä ja ääni on laadukkaiden hifikaiuttimien tasoa. Kaiuttimessa tulee mukana seinätelineet. Värivaihtoehdot ovat valkoinen ja musta

Marantz M-CR612 on monipuolinen yhdistelmälaite verkko-ominaisuuksilla. Laitteessa on cd-soitin, viritin, nettiradio, digisisääntulo, analogiset sisääntulot, A/B-kaiutinlähdot, wifi ja erinomainen ääni. Laitetta voidaan ohjata Heos App:lla tai Apple Airplaylla 2, joten laite voidaan sijoittaa myös näkymättömiin, esim. kaappiin.

Paketin hinta on 1249 € (ei sisällä kaiutinkaapeleita).

Terassiäänentoistopaketti nro 3, langaton: Sonos Amp + B&W AM-1

Paketti sisältää yhden parin B&W AM-1 -ulkokaiuttimia sekä Sonos Amp -monihuonevahvistimen. Pakettia voidaan ohjata langattomasti tablettitietokoneella, älypuhelimella ja tietokoneella. Sonos vaatii aina Internet-yhteyden.

Tässä paketissa on samat kaiuttimet kuin yo. paketti nro 2:ssa.

Sonos Amp on pienikokoinen, langaton vahvistin, jonka ympärille voidaan rakentaa myös langaton monihuoneäänentoisto. Vahvistin voidaan sijoittaa piiloon, esim. kaappiin, josta vedetään kaiutinkaapelit ulkokaiuttimille. Sonoksen avulla voidaan toistaa Spotifyta, nettiradioita ja lähiverkossa sijaitsevia musiikkitiedostoja. Vahvistimessa on lisäksi hdmi arc-liitäntä esim. tv-ääntä varten.

Tämän paketin avulla voit istua terassilla tablettitietokone kädessä ja ohjata musiikkia langattomasti soimaan ulkokaiuttimista!

Paketin hinta on 1249 € (ei sisällä kaiutinkaapeleita)

Näiden kolme paketin avulla saadaan helposti rakennettua äänentoisto kosteisiin tiloihin ja ulkokäyttöön. Mikäli paketeissa esitellyt kotelokaiuttimet tuntuvat liian suurilta ja hallitsevilta, voidaan paketeissa käyttää myös upotettavia kaiuttimia. Kannattaa tulla käymään Hifistudio-myymälässä, jolloin pystymme rakentamaan ja esittelemään Sinulle parhaimman mahdollisen vaihtoehdon haluamaasi käyttötarkoitukseen.


Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi

Suosittele tai kommentoi blogia:

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.