24.05.2019 - Luettu 594 kertaa

Munchenin HighEnd-messut - kevään uutuussatoa

HifiStudion iskuryhmä kävi jälleen vierailemassa hfiialan kärkitapahtumassa Munchenissa. Saimme jälleen nähdä ja kokea paljon uutta ja 
toisaalta paljon vähemmän uutta mutta silti sellaista joka sykähdyttää alan ihmistä. Kuvassa itse herra Lehmann itse. Tehdas on ylpeä levysoitinkorjaimistaan sekä kuulokevahvistimistaan.
Kuvassa myös Turun HifiStudion kauppias Lauri Eskola sekä Helsingin pisteen erikoismyyjä Jari Råback.


Esoteric on Teacin high-end brändi jonka laitekavalkadi todistaa että mallistoa edelleen kehitetään ja se mitä tehdään on vakavaa.


Dali esittely uunituoretta sounbaria jonka design on virkistävän erilainen. Sopii ainakin pohjoismaisiin koteihin.


Miksi hifin pitäisi olla olla aina niin asiallista ja sovinnaista. Pro-Jec osoittaa että näin ei todellakaan ole!Gourmet-tason monopääte joka tuo mieleeni Maseratin. Valmistaja on D´Agostino. Sama suunnittelija on lähtöisin legendaariselta Krellin tehtaalta.


Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi

Suosittele tai kommentoi blogia:

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.