04.05.2021 - Luettu 5237 kertaa

Sangean Mini WR 7 - radio joka rikkoo fysiikan lait!

Se ÄÄNI. Nyt hymyilyttää. Ääni on kokoonsa nähden hämmentävän puhdas ja nautittava, varsinkin lähikuuntelussa.

Sangean on nimi jonka varsinkin radioamatöörit tunnistavat heti. Kyseessä on taiwanilainen laaturadioiden valmistaja jonka tuotanto alkoi 70-luvulla.
Tässä päivänä eräänä maahantuojan edustaja saapui ja kaivoi laukustaan pienen ja kauniin kuution joka paljastui radioksi. Alunperin luulin sitä 
ikäänkuin pienoismalliksi varsinaisesta tuotteesta mutta...se olikin ihan oikea toimiva radio joka mahtui kämmenelle! Ihan kiva - ajattelin, mutta eihän 
tuommoinen kääpiö voi oikeasti toimia ja vielä soida edes kohtuullisesti. Meillähän on siis nämä fysiikan lait joita ei voi rikkoa, vai voiko?

Mikä tuote: taiwanilainen mikrokokoinen radio 
Erityistä: kokoonsa nähden käsittämätön ääni!
Muuta: Bluetooth ja todella kestävä akku
Hinta: 99 euroa 
Lue lisää tai tilaa TÄSTÄ


Ainoa tapa todeta myyntimiehen väitteet todeksi on ns. ottaa savut ja kokeilla.
Napsautan virrat päälle. Hmm, kytkimen tuntuma on napakan laadukas..radio kytkeytyy päälle kera asteikkovalon joka näyttää kieltämättä klassisen tyylikkäältä.
Käännän radion taajuusvalitsinta ja yllättäen asemat löytyvät nopeasti vaikka en ole edes kytkenyt ulkoista antennia! Ja meillä täällä myymälän sisällä ei kaikki radiot meinaa
kuulua edes piiska-antennillakaan! Radion herkkyys on siis harvinaisen kovaa tasoa, kunnoitettava piirre missä tahansa hintaluokassa puhumattakaan laitteesta joka 
maksaa vaivaiset 99 euroa. 

Se ÄÄNI. Nyt hymyilyttää. Ääni on kokoonsa nähden hämmentävän puhdas ja nautittava, varsinkin lähikuuntelussa. Ja hei, tästä pikkupurkista kuuluu jopa bassoakin, etenkin
jos sijoitat sen lähelle seinää. Kokonaissoundi on raikas ja puhdas, ei mitenkään metallisen kimakka kuten on laita usealla kilpailijalla. Kyllä vetää suun messingille.
Tämän radion kyky toistaa puhetta on ilmiömäisen hyvä: keskialueen puhdas ja värittymätön toisto on yllättävän puhdas ja luonnollinen. 


Takapanelin näkymää: radio ladataan micro-USB:llä. AUX-sisäätulo sekä liitäntää mukana tulevalle johtoantennille. Bassotoistoa avittaa passiivisäteilijä.

Bluetooth laajentaa kuuntelumahdollisuudet lähes rajattomaksi: voit surffata nettiradiossa tai vaikkapa Spotifyssa mielinmäärin ja antaa Sangeanin laulaa.
Kiva optio on myös perinteinen 3.5 mm AUX-sisääntulo. 
Sisäänrakennettu litium-ion akku kestää todella pitkään: 35 tuntia.
PS. tämä akun uskomaton kesto on tullut käytännössä testattua - tuntuu siltä että se jaksaa soida lähes loputtoman pitkään!Kaiken kruunaa klassisen herkullinen muotoilu: kotelo on aitoa jalopuuta ja etupaneli siististi viimeisteltyä metallia. 
Todella huippusympaattine radio jolle antaisin kuusi tähteä viidestä, enkä liiottele pätkääkään!
 


Verkkokaupan vastaava
0451272454
mikael/liukkonen//hifistudio/fi

Suosittele tai kommentoi blogia:

Kommentit ja suosittelut

29.01.2019

"Dear hifistudio, dear mr. Liukkonen, On behalf of SANGEAN Europe, we wold like to thank you for this fantastic review. We hope that many people will enjoy the soundquality of this radio. If there is anything we can do to support, please do not hesitate to contact us or our Finish distributor AVKOMPONENTTI."

-Joost Stoelinga, Huizen


Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.