31.10.2019 - Luettu 729 kertaa

Turun HifiStudion uusi myymälä

Turun HifiStudio on muuttanut uuteen liiketilaan Turun jokirantaan, osoitteeseen Itäinen rantakatu 48-50. Uudessa liiketilassa on tilaa kokonaisuudessaan 170 neliötä ja koko myymälä on nyt yhdessä tasossa.

Uusi liiketila on rakennettu puhtaasti showroom-pohjalle HifiStudion viimeisimmän myymäläkonseptin mukaan, jossa asiakas saa rauhassa tutustua laitteisiin ja hengähtää kiireisen työpäivän aikana tai sen jälkeen. Liiketilan ympärillä on runsaasti vuorokauden ympäri olevia ilmaisia parkkipaikkoja. Myymälässä on esillä viimeisimmät uutuudet ja herkut HifiStudion tuotevalikoimasta.

 

Liikkeessä pääset näkemään Bang&Olufsenin viimeisimmät uutuudet uuden shop-in-shop –konseptin mukaan rakennetussa huoneessa.


kuva 1. Bang&Olufsen shop-in-shop

Neuvotteluhuoneen tekniikka on toteutettu Crestronin neuvotteluhuonetekniikalla, Genelecin äänentoistolla sekä Samsungin pro-näyttöratkaisulla, joka on upotettuna Hyssnyn akustiikkaseinään.


kuva 2. neuvotteluhuone

Myymälässä pääset vertailemaan viimeisimmät kuulokeuutuudet, monihuonetuotteet sekä erillishifilaitteet. Kaiutinvalikoima on Turun alueen laajin. Passiivisia jalusta- sekä lattiakaiuttimia on vertailtavissa aina molempia kuusi paria. Lisäksi katosta löytyy erilaisia uppokaiutinvaihtoehtoja yhteensä kuusi paria. Kotimaisen aktiivikaiutinvalmistaja Genelecin konseptiseinästä löytyvät uusimmat mallit aina uuteen 8351B-kolmitieälykaiuttimeen. Uusi 8361-lippulaivakaiutin on demottavissa joulukuusta lähtien uudessa kuunteluhuoneessa.


kuva 3. kaiutinvalikoimaa

Bowers&Wilnkinsin uusi Formation-sarja on langattoman äänentoiston yksi parhaiten soivia vaihtoehtoja. Mallistosta löytyy laadukkaat Formation Duo-aktiivikaiuttimet, soundbar, subbari, verkkosoitin sekä monihuonekaiuttimia. Formation Duo-aktiivikaiutinparia varten ei tarvita kuin virtajohdot seinään ja langaton netti, jolloin päästään nauttimaan todella laadukkaasta langattomasta äänentoistosta.


kuva 4. B&W Formation

Kuulokevalikoima on laaja sisältäen eri hintaluokkien tuotteita. Langattomia vastamelukuulokkeita on kattavasti esillä esim. Sonyltä, B&W:ltä, B&O:lta ja Boselta.


kuva 5. kuulokevalikoimaa

Monihuonetuotteet ovat päivän sana. HifiStudion valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin! Uusimpina tuotteina esillä on B&W:n, Devialetin ja Sonoksen uusimmat monihuonekaiuttimet.


kuva 6. monihuonevalikoimaa

Uudessa olohuonemaisesti sisustetussa kuunteluhuoneessa on tilaa reilut 30 m2, joten isommatkin kaiuttimet saadaan soimaan erinomaisesti. Kuunteluhuone on akustoitu kotimaisen Konton turveakustiikkalevyillä sekä turkulaisen Hyssnyn akustiikkataideteoksilla.


kuva 7. kuunteluhuone

Referenssilaitteistona käytämme tanskalaisen high end-valmistaja Vitus Audion uutta RI-101-integroitua sekä RD-101-streameria yhdessä Rega Planar 6- ja 8-levysoittimien kanssa. Toisena elektroniikkavaihtoehtona käytämme brittiläistä Exposurea. Kaapelointina käytetään Atlas Ascent-sarjan kaapeleita sekä EOS-virtasarjan tuotteita. Kuunteluhuoneesta löytyy kaiutinpuolelta Harbethin koko mallisto, Gradient 1.4-kaiuttimet sekä B&W:n 700-sarjaa. Dolby Atmos 5.1.2 -kotiteatteri on rakennettu DALI:n Oberon-seinäkaiuttimien ympärille, joita ohjataan Marantzin lippulaivakotiteatterivahvistin SR8012:lla. Kuvapuolen hoitaa Epsonin laadukas EH-TW9400-videoprojektori.


kuva 8. Harbeth ja Vitus Audio

Tervetuloa uuteen myymäläämme osoitteeseen Itäinen Rantakatu 48-50. Olemme avoinna arkisin 11-18 ja lauantaisin 11-15.

 


Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi

Suosittele tai kommentoi blogia:

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.