20.01.2021 - Luettu 175 kertaa

Uutta Atlakselta!

Skotlantilainen kaapelivalmistaja Atlas on esitellyt uusitun kaapelimalliston päivitetyillä liittimillä. Uusi mallisarja kantaa nimeä Achromatic, joka tarkoittaa värittymätöntä. Atlaksen kaapeleiden kantavana ideana on ollut toimia mahdollisimman vähän signaalitietä sotkevana kaapelina, joka onkin ideaalin kaapelin toimintaperiaate. Mitä parempi kaapeli, sen vähemmän se sotkee ääntä.


kuva 1. uudet Achromatic-sarjan kaiutinplugit Equator-sarjan kaapelissa

Uudet Achromatic-sarjan liittimet korvaavat aiemman Integra-sarjan tuoden entisestään parempaa äänenlaatua Atlaksen kaapeleista. Uusi Achromatic-liitin on entiseen Integra-sarjan liittimeen verrattuna entistä kevyempi tarjoten myös paremman liitoskontaktin. Kaikki Atlaksen kaapelit tehdään käsityönä ilman kolvausta, jolloin saadaan paras ja puhtain liitoskontakti metalli-metallia vasten.

Uuden liitinsarjan lisäksi Atlas on julkaissut uuden Ailsa-kaapelisarjan, joka korvaa aiemman Ascent-kaapelisarjan. Ailsa hyödyntää myös jatkossa uutta Achromatic-liitintä.

kuva 2. uusi Atlas Ailsa-välikaapeli uusilla Achromatic-liittimillä

Achromatic-sarjan liittimiä käytetään jatkossa näissä mallisarjoissa:

-Element
-Equator
-Hyper
-Ailsa


kuva 3. koko Achromatic-mallisto pähkinänkuoressa
 
Achromatic-sarjan tuotteita saamme varastoon helmikuun aikana!

Tsekkaa Atlaksen tuotteet täältä!


Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi

Suosittele tai kommentoi blogia:

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.