GoFore

Toteutimme Goforen Helsingin toimistoon äänentoiston ja kuvatoiston työntekijöiden toiveiden mukaan. Katossa on koko toimiston kattava Bose-äänentoistojärjestelmä, jonka lisäksi neukkareissa näkyy ja kuuluu seinille asennettujen televisioruutujen turvin. 

Erikoistoiveena oli isokokoinen ruutu toimiston "olohuoneeseen" yhteisiä hetkiä varten. Enää ei ole epäilystä, etteikö jokainen ryhmäpalaveriin osallistuva näkisi mitä ruudulla on! Siitä pitää huolen 110" kokoinen televisioseinä. Jani, GoFore Helsingin konttoripäällikkö, antaa pari kommenttia yhteistyöstä meidän kanssa:

"Meillä on ollut jo pidemmän aikaa yhteistyötä Hifistudion kanssa, etenkin Tampereen suunnalla, joten oli helppoa valita toimija kun Helsingin toimistoon tarvittiin kattava AV-järjestelmä."

"Prosessi oli jouhevaa. Muut kiireet painoivat sitkeästi päälle, joten oli mukavaa että tämä saatiin hoidettua parin lyhyen tapaamisen aikana. Sen jälkeen alkoi tapahtumaan, kaverit tulivat valkoiset hanskat kädessä ja logot paidassa pistämään kaiuttimia kattoon ja ruutuja seinään. Nyt ne ovat tuolla kiinni. Kaikki valmistui ajallaan ja sovitun mukaisesti."

"Työntekijöiltä on tullut hyvää palautetta. Mukavaa kun järjestelmän aivoissa ei ole turhia nappuloita ja härpäkkeitä, puhelin vain kiinni Bluetoothilla ja homma toimii."

Tämänkin tilan hoiti meidän projektiasiantuntija, Denis. Jos etsit jotain samanlaista sinun yritykselle, kysy lisää!
________________________________  
mika.helin@hifistudio.fi