No-Pizza

 

Aivan ydinkeskustassa sijaitsee No Pizza, Kotipizza Groupin kansainvälisille markkinoille kehittämä pizzaravintola. No Pizza valitsi kotimaisen Genelecin kaiuttimet, joilla Hifistudio toteutti ravintolaan laadukkaan äänentoiston. Haastattelimme ravintolapäällikkö Jani Osmoa. 🍕

Miksi Hifistudio?
- Halusimme luotettavan toimijan rakentamaan äänentoiston ja päädyimme Hifistudioon, joka toimii Genelecin kumppanina. Meillä on haastava tila kaikuineen ja palkkeineen, mutta lopputulos on erinomainen.

Miten prosessi sujui?
- Tasainen äänenlaatu ja -voimakkuus koko salissa oli tärkeää meille. Musiikin pitää kuulostaa samalta riippumatta siitä, missä tai miten päin istut. Ei voi olla niin, että yksi asiakas kokee musiikin liian alhaiseksi ja toinen salin toisessa päässä liian kovaksi. Kaikkien iloksi lopputulos on erittäin onnistunut – kukaan ei ole valittanut äänenvoimakkuudesta. 

Millaista palautetta on tullut?
- Työntekijät kiittävät järjestelmää erityisesti helppokäyttöisyydestä ja yksinkertaisuudesta. Pitää vain osata painaa "play" tai "pause". 

Muuta kommentoitavaa?
- Äänenlaatu on selkeä ja miellyttävä. Lisäksi yhteistyö Deniksen kanssa on sujunut todella hyvin. Hänet saa aina kiinni, kun on kysyttävää.


Kiitos haastattelusta Jani! Eli ravintolassa ovat laadukkaat Genelecin installaatiosarjan 4020C -kaiuttimet yhdessä Yamahan mobiiliapplikaatiolla ohjattavan verkkosoittimen kanssa. 🔉

Miltä sitten No Pizzan pizza maistui, paikalla käynyt Hifistudion edustaja? 
- Taivaalliselta. Ensimmäistä kertaa elämässäni pizzan pohja oli syötävän hyvää! Kokonaisuus oli ihanan rapea ja ilmava. Heti ensimmäisellä puraisulla huomasi pizzan olevan tehty laadukkaista raaka-aineista. Juusto maistui oikealta juustolta ja makuyhdistelmä oli yllättävä, mutta toimiva: mm. porosta tehtyä salamia, pikkelöityjä puolukoita, kuusiöljyä ja kantarelliä. Muistan vieläkin sen rikkaan maun! Ruoasta nauttiessasi voit ihailla ison panoraamaikkunan avulla edessäsi aukeavaa Rautatieasemaa ja vilkasta katua. Käy sinäkin kokemassa tämän ravintolan taikaa. No Pizza sijaitsee kauppakeskus Citycenterissä Helsingissä.

Jos sinäkin haluat ravintolaasi tai liiketilaasi laadukkaan äänentoiston, ota yhteyttä:
Mika.Helin@HifiStudio.fi