Lauri Eskola

Kauppias, osakas - HifiStudio Turku

"Jazz isn't dead. It just smells funny." - Frank Zappa

Terve kaikille!

Olen 33-vuotias innokas hifiharrastaja ja musiikinystävä Turusta, jonka erityisosaamisaluetta hifin saralla ovat kaksikanavalaitteet sekä verkko- ja levysoittimet. Musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni.
 
Nuoresta iästä huolimatta minulla on jo vankka kokemus kaksikanavahifin saralla. Tällä hetkellä erilaiset verkkosoitinratkaisut kiinnostavat, mutta toisaalta vastapainoksi laadukas analoginen vinyyliääni on lähellä sydäntäni. Hifiharrastuksen aloitin 10 vuotta sitten, jolloin ensimmäisiksi laitteiksi valikoituivat Helsingin Hifistudiolta Harman Kardonin 2-kanavaviritinvahvistin ja Gradient Preludet. Tämän jälkeen setissä ovat vierailleet erilaiset tuotemerkit, kuten Rega, Naim, Nad, Dynaudio, Exposure, Densen, Epos, Harbeth, Grado, B&O ja B&W. Laitteistoltani toivon helppokäyttöisyyttä ja erinomaista äänenlaatua kaikenlaisella musiikilla.
 
Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulusta, jossa luin pääaineena markkinointia. On hienoa päästä yhdistämään rakas harrastus ja yrittäminen, joten Hifistudio onkin kuin toinen koti minulle!
 
Hifiharrastuksen ja musiikin lisäksi harrastuksiini ja kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat valokuvaus, matkustaminen, kuntosali, ruoanlaitto ja lukeminen. Perheeseeni kuuluvat vaimo ja 4-vuotias pieni August-poika sekä alle vuoden ikäinen Felix-poika.
 
Laitteisto:

Kuunteluhuone:
  • Levysoitin: Rega Planar 3 + Exact 2
  • Vahvistin: Rega Brio
  • Dac: Rega Dac
  • Cd-soitin: Rega Apollo-r
  • Kaiuttimet: Harbeth Compact 7ES-3
  • Kaapelointi: Atlas Hyper
Olohuone:
  • Televisio: Sony KD55AF8 oled, Sonos Beam, Sonos Sub, Sonos Play 1
Keittiö:
  • Vahvistin: Quad 33/303
  • Viritin: Quad FM3
  • Kaiuttimet: Harbeth P3ESR

Kommentit ja suosittelut

17.01.2014

" Hello Roman!

Thanks for your inquiry!

The price is for a one piece. In which colour are your interested in? Please e-mail me if you have more questions: lauri.eskola@hifistudio.fi

Best regards,

Lauri "

- Lauri Eskola ,  Turku

17.01.2014

" Good morning! Could you tell me is the price for dali zenzor 5 for one loudspeaker or for a pair? Thanks. "

- Roman ,  St Petersburg

27.01.2013

" Genelecin aktiivikaiuttimet olivat pitkään kiinnostaneet, ja päädyin Raision Hifistudioon testaamaan, minkälaisen liikuteltavan 2-kanavasysteemin yhdessä iPodin kanssa niistä saisi.
Eskolan Lauri oli tässä avuksi alusta lähtien, ja kun liikkeessä oli vaikea tehdä päätöstä, kotikuuntelu viikonlopun ajaksi järjestyi sujuvasti ja palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Päädyin lopulta uusiin G4:siin, ja kun toimitus viivästyi alkuperäisestä aikataulusta, sain kotiin 8030:set G4:sten odotusajaksi. Kaapelit ja telakka ja niihin liittyvät detaljit ratkesivat luontevasti ja asiakastuki s-postitse ja puhelimitse on ollut aktiivista. Asiointi Laurin kanssa on ollut mukavaa ja olen iloinen, että Lauri suositteli minun tarpeisiini G4:sia, jotka soivat nytkin taustalla upeasti. Suosittelen sekä niitä että asiointia Laurin kanssa lämpimästi. "

- Arno Hänninen ,  Turku


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella.

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
Hyväksyn ehdot:   Hyväksyn ehdot. Tämä lomake kerää tietojasi, jotta voimme käsitellä suosittelun ja/tai kommentin. Suosittelu ja/tai kommentti tulee myös julkisesti näkyville verkkosivuillemme. HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista. Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.