Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

Veli-Pekka   Mämmelä

Myymäläpäällikkö -  Hifi Studio Oulu

Onhan tämä kallis työpaikka!

Kyllähän tämä hifistely alkoi teininä kun sain ensimmäiset kesätyörahat räpylään. Ensimmäinen setti koostui Yamahan av-vahvistimesta, Sonab GX1000twin kajareista, Panasonicin VHS:stä (joka toimii vieläkin) ja Paradigm sb-90 passiivisubista, jonka vahvistimena toimi olohuoneesta "lainattu" Philips hifisarja. Olihan se kiva näyttää kavereille miten se ääni kuuluu kun VHS:ltä täräytti Jurassic parkin pyörimään.
 
Intin jälkeen hifistelyt jäivät kokonaan ja olin tyytyväinen Sonyn kotiteatteripakettiin… vähän aikaa. Kodintekniikkamyyjänä ollessa kävin työkaverin luona kuuntelemassa parempaa ääntä ja siitähän se taas lähti. Ja sitten lähtikin kunnolla! Palkka tahtoo mennä takaisin firman kassaan. Laitteisto on vaihtunut tiuhaan tahtiin vuosien varrella ja edelleen etsin sitä lopullista settiä. Vahvistin stereosettiin on tainnut löytyä: Electrocompaniet ECI-6DS.
 
Näiden valmistajien tuotteita löytyy stereo- tai kotiteatterisetistä:
B&W
Dali
Denon
Electrocompaniet
Magnat
Musical Fidelity
Sonos
Wharfedale

Kommentit ja suosittelut

2014-07-08 05:07:46.326

" No, tere. Olin töissä alalla ja 17:sta Oulussa. Ilostuin kun tenniskenttien miäs pääsee pois. Nykyään asun ruotsissa, mutta täälä maksaa metrin nauhan cm/2. Jos. toivon, olisi mahdollista ottaa kontaktia. Mieluiten ostan suomesta, vissiin pakko. Voin laittaa mittoja ettei tule..shokkia. XLR 1m, Rca 1m, ja coax 2-3 m. Merkit ei haittaa ku vaan on Van den Hul tai Kubala Sosna. Niitä pirun laatkoita en tartte mihinkään väliin.Golden gable on kanssa ok, ei taia olla myymälöitä. Soittaa saa; 031-7143861. Terveisin: Kristian "

- Kuiri Kristian ,  Göteborg

2013-03-11 09:23:14.32

" Asiallinen, palveluhenkinen ja asiantunteva. "

- Juhis ,  Pori


Suosittele tai kommentoi

Huomioi, että suosittelusi/kommenttisi tulee julkisesti nähtäville verkkosivuillemme. Mikäli haluat myyjältä henkilökohtaista apua, voit kysyä sitä kysymyslomakkeella .

Kommentti:  
Nimi:  
Kaupunki:  
Validaatio:   Syötä allaolevaan kenttään tämän lauseen alleviivattu sana.
Vastaus:      
HifiStudion henkilökunta tarkistaa kaikki kommentit ennen julkaisemista.