Hyppää sisältöön

Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksiin! Ilmainen palautus Taattu helppo ja nopea toimitus

Kaiuttimet

Kaiuttimet

Hifistudio on Suomen suurin kaiutinmyyjä. Verkkokaupastamme löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia kaiuttimia erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Kaiuttimien perusjaottelu on passiivi- ja aktiivikaiuttimet. Myymälöissä pääsee kuuntelemaan ja näkemään tuotteita livenä ja kotikuuntelu on myös mahdollista.

Haluatko meidän ammattilaisen auttavan kaiutinvalinnassa? Varaa tästä aika lähimpään myymälään.

Kaiuttimien ja kuuntelutilan yhteensovittaminen sekä äänentoiston että sisustuksen kannalta on eräs tärkeimmistä tekijöistä toimivaan laitekokonaisuuteen pyrittäessä. Merkittävin vaikutus äänenlaatuun on kaiuttimilla ja kuunteluhuoneen akustiikalla. Kaiuttimet tulee sijoittaa oikein huoneeseen ja niiden tulee sopia yhteen kuuntelutilan akustiikan kanssa. Lue lisää aiheesta blogipostauksesta: "Kuinka saada laitteet soimaan paremmin vaikeassa akustiikassa?"

Sisustuksessa täysin piilotettavat, seinään tai kattoon upotettavat tai vaihtoehtoisesti tarkoituksella näkyville ja näyttävästi sijoitettavat vaihtoehdot kuuluvat laajaan valikoimaamme.

Ulkotiloihin, saunaan tai muuhun kosteaan tilaan sijoitettavien upotettavien tai pinta-asennettavien kaiuttimien mallistostamme löydät varmasti toiveesi mukaisen mallin. Lue lisää aiheesta blogipostauksesta: "Miten saada musiikki soimaan ulkona ja kosteissa tiloissa?"

Ota mielimusiikkisi mukaan kun tulet vertailemaan eri vaihtoehtoja Suomen laajimmasta valikoimasta. Mikäli sivuiltamme ei löydy haluamaasi väriä/mallia, ota rohkeasti yhteyttä, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi.

Haluatko meidän ammattilaisen auttavan kaiutinvalinnassa? Varaa tästä aika lähimpään myymälään.