KUULOKKEET

Valitse tuoteryhmä:

bluetooth-kuulokkeetkuulokekaapelitkuuloketarvikkeetkuulokevahvistimetlangalliset kuulokkeetnappikuulokkeetsporttikuulokkeetvastamelukuulokkeet

Kuulokkeet ja vastamelukuulokkeetKuulokkeet kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan.

Kuulokevalikoima on laajentunut vastamelukuulokkeiden ja puhelimien käyttöön soveltuvien kuulokkeiden, sekä langattomien kuulokkeiden ansiosta merkittävästi.

Kotikäyttöön, hiljaiseen kuunteluympäristöön soveltuvat perinteisesti Hifikuulokkeet edelleen parhaiten, mutta käyttäessäsi niitä myös matkalla kannettavan soittimen kanssa pitää kuulokkeet valita sen mukaan.

Meluisassa ympäristössä tai matkustettaessa esim. lentokoneessa vastamelukuulokkeet ovat paras vaihtoehto, sillä voit käyttää niitä myös ilman musiikkia esim. lentokoneessa ja voit nukkua rauhassa ilman taustamelua.


Lue lisää Bose QC25 -vastamelukuulokkeesta täältä

Hankkiessasi kuulokkeita kannettavaan käyttöön, kuulokkeen hyvä herkkyys on tärkeää, jotta saat riittävän äänenvoimakkuuden ja jotta laitteesi akut tai paristo kestävät mahdollisimman pitkään.

Valikoimassamme löytyy myös matkapuhelinkäyttöön soveltuvia kuulokkeita puhelinohjauksella sekä johdollisena että bluetooth -versioina.

Lue lisää B&W C5 uutuuskuulokkeesta täältä

Tervetuloa myymäläämme vertailemaan tuotteita tai lähetä kysely omaan käyttötarkoitukseesi suosittelusta osoitteeseen verkkokauppa@hifistudio.fi. Vastaamme kyselyysi 24t kuluessa.

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Seuraavat myyjät ovat kuulokkeet-tuoteryhmän asiantuntijoita ja auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Jari Lahtonen
Yritys/projektimyyjä
0405665999
jari/lahtonen//hifistudio/fi