Crestron kotiautomaatio - älykoti yhdessä paketissa

Haluatko laitteet piiloon, yhden kaukosäätimen ja kaikki kodin toiminnot yhden järjestelmän alle? Haluatko, että tekniikka helpottaa arkeasi eikä tee siitä hankalampaa ja vaikeampaa? Ratkaisu on Crestronin toimivalla tekniikalla toteutettu älykoti.

Kotiautomaatio tuo ripauksen luksusta elämään ja helpottaa arkea huomattavasti. Voit nopeuttaa kotiautomaation avulla esimerkiksi ilta- tai aamurutiineja, koska voit hallita kaikkea kotisi elektroniikkaa yhdellä laitteella. Miltä kuulostaa rentouttava vapaailta elokuvien parissa, kun voit sohvalta käsin vaikuttaa kuvan ja äänen lisäksi myös esimerkiksi tilan valaistukseen ja lämpötilaan kotiautomaation avulla? 

Hifistudion valinta koko kodin kattavaksi kodinohjausjärjestelmäksi on amerikkalainen markkinajohtaja Crestron. Sen avulla saadaan helposti ja toimintavarmasti ohjattua koko kodin valaistus, ilmastointi, lämmönsäätö, turvallisuus sekä ääni ja kuva. Markkinoiden parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa pystymme tekemään unelmista totta!

Crestron on ollut markkinoilla jo neljä vuosikymmentä, joten se on alansa kiistatonta huippua. Crestronin järjestelmät ovat käyttövarmoja, luotettavia ja helppokäyttöisiä. Eri huoneisiin voidaan asettaa erilaisia käyttötiloja, kuten herääminen, elokuvien katselu, poissa kotoa -asento ja musiikin kuuntelu. Älykodin koko järjestelmää voidaan ohjata esimerkiksi iPadin avulla.

Paljon hyödyllistä lisätietoa kotiautomaatiosta löydät crestron-kotiautomaatio.fi -sivuilta

Lue kotiautomaatiosta myös Hifistudion blogista ja katso tästä referenssejämme.

Olemme kasanneet sinulle muutamia esimerkkipaketteja. Lataa PDF tästä.

Tule käymään myymälässämme tai varaa aika kotikäynnille, niin suunnittelemme yhdessä Sinulle räätälöidyn ratkaisun kotiisi.

Hifistudio Turku:


Av-asiantuntija
Antti Fager
antti.fager@hifistudio.fi
050 3514 324
Lue lisää

Hifistudio Tampere:


Projekti / yritysmyyjä
Kimmo Lauttajärvi
kimmo.lauttajarvi@hifistudio.fi
03-2252 212
Lue lisää

Hifistudio Helsinki:


Projekti/ yritysmyyjä
Antti-Ville Paju
antti.paju@hifistudio.fi
09-5860 1227
Lue lisää 
B&O Helsinki:


Kauppias
Tomi Hyvärinen
tomi.hyvarinen@hifistudio.fi
050-5439917
Lue lisää


Bang & Olufsen asiantuntija
Antti Laurila
antti.laurila@helsinginhifi.fi
09-5860 1220, 050-5501476
Lue lisää