Viva - Viihdevalmis koti 
ViVa - Viihdevalmis Koti on Hifistudion rekisteröimä, koko kodin langattomasti kattava ja ilman ulkoisia laitteita toimiva monihuonehifi.
Viva yhdistää kestävää ja luotettavaa perustekniikkaa moderniin langattomuuteen. Viva on HifiStudio-ketjun yksinmyyntituote. 

Viva kuuluu kaikkialla kotona, mutta on lähes näkymätön, vain one-touch -kaukosäädin on esillä. Kaikki oppivat käytön heti. 

Tuote perustuu koko rakennuksen kattavaan integroituun Viva-audioverkkoon ja kattokaiuttimiin. Laitteisto asennetaan omakoti- tai rivitaloon rakennusvaiheessa ja voidaan ottaa käyttöön myös asteittain tarpeen mukaan.  Soveltuu myös loma-asuntoihin.

Vivaa myydään asennusvalmiina paketteina, jotka sisältävät kattavan verkon suunnitelmineen ja
ensimmäisen äänialueen äänentoistolaitteet. Pakettiversiot ovat B&W, DALI sekä Genelec. 

Viva 1 Bowers & Wilkins/Sonos -paketti on tuoteperheen edullisin sarja laadusta tinkimättä. Se on tarkoitettu alle 200 neliön kiinteistöihin. Paketin hinta on 2995,- sis alv.


Viva 2 DALI/Sonos paketti on astetta järeämmillä kaiuttimilla varustettu sarja joka soveltuu yli 200 neliön kiinteistöihin. Paketin hinta on 3495,- sis alv.

Viva 3 GENELEC/Sonos paketti on malliston lippulaiva studiotason äänentoistolla äänen ja viihteen ammattilaisille. Genelec-paketin hinta on 3995,- sis alv. 
Genelec-paketissa on kaksi kaiutinta, muissa neljä.