SONY 55" 4K OLED + GENELEC JUHLAPAKETTI -BESTBUY-PAKETTI

Kuva ja ääni kerralla kuntoon. Nyt ilmainen toimitus + asennus!

5899.00 €  / PKT
 PKT 

TUOTEKUVAUS

Olohuoneen ylivoimainen viihdepaketti

Suunnittelimme sinulle valmiin kuva ja ääni -paketin Sonyn 4K Oled huippu-uutuudella ja Genelecin kestosuosikilla. Sinulle jää vain virtajohdon kytkeminen seinään, eikä sitäkään enää, koska tarjoamme kaupan päälle ilmaisen toimituksen ja asennuksen (max. 50 km lähimmästä myymälästä). Tämä on todellinen avaimet käteen -periaatteella oleva paketti, jolla nostat olohuoneen viihdemaailman aivan uudelle tasolle.

Kuvapuolen hoitaa Sonyn kärkipäätä edustava televisio
Sonyn 55" 4K Oled -televisio edustaa uusinta mallistoa ja tekniikkaa. Voit lukea itse kaikista mahtavista innovaatioista mitä se pitää sisällään sen omalla tuotesvulla, mutta tässä vaiheessa riittää kun tiedät sen olevan erittäin tarkka, kirkas, väririkas, ja sulava kuvatoistoltaan. Sillä kelpaa katsella elokuvia, sarjoja, urheilua jne. Pelaamiseenkin se taipuu hyvin nopean kuvatoiston ansiosta.

Äänentoisto kotimaisen Genelecin turvin
Äänen asiaa tässä yhdistelmässä hoitaa meidän oma kestosuosikki, Genelec G Three -juhlapaketti. Äänenlaatu on tuttua ja taattua Geneleciä - puhasta, tarkkaa ja miellyttävän kuuloista. Se pitää sisällään kaiuttimien lisäksi Bluesound Node 2i -verkkosoittimen, sekä Atlaksen huippukaapelit. Television ohessa se toistaa ilomielin puhelimestasi, tabletistasi ja striimauspalveluista sisältöä. Kaiuttimet ovat saatavilla valkoisen, mustan ja alumiinin värisenä. Verkkosoitin valkoisena ja mustana. Huom! Mainitse värivalintasi tilauksen lisätiedoissa.

Sonyn älytelevisio
https://www.hifistudio.fi/fi/tuotteet/tv-video/televisiot/sony-xr55a90jaep-4k-oled-55-smart-televisio/4548736123274

Genelec-juhlapaketti
https://www.hifistudio.fi/fi/tuotteet/kaiuttimet/aktiivikaiuttimet/genelec-g-three-node-2i-juhlapaketti-2i-valkoinen/150900100981922
 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi
Tommi Mattila
Myymäläpäällikkö
040-5860120
tommi/mattila//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
Lomalla 11.7 saakka, 0400503432
matti/kettunen//hifistudio/fi