GENEVA ACUSTICA LOUNGE RADIO BLUETOOTH/RADIO PUNAINEN

Sveitsiläisellä tarkkuudella tehty laaturadio bluetoothilla.

299.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Missiomme Genevessä on aina ollut yksinkertaisuuden lisääminen edistyneisiin elektronisiin tuotteisiin. Geneven Acustica / Lounge -radion kanssa ei tehty poikkeusta, kun pyrimme suunnittelemaan maailman tyylikkäimmän pöytälevyn HiFi DAB + / FM-radion Bluetoothilla. Olemme pitäneet ulkoasun puhtaana ja ajattomana.

Oikea puukotelo on viimeistelty eko-nahkapäällysteellä, joka tekee arvokkaan vaikutelman. Kauniisti työstetty alumiininen ylälevyn näppäimet ovat helppokäyttöiset, ja siinä on laserkaiverretut painikkeet.

Helppo asentaa.
Sileästä alumiinipinnasta löydät laser kaiverretut kosketuspainikkeet, jotka antavat sinulle suoran yhteyden musiikkiisi. Alumiini jatkuu CNC-viimeistellyllä valitsinpöyrällä, jonka avulla voit hallita suurimpaa osaa toiminnoista. Kokonaispainolla 3,21 kg, voit tuntea laadun - kaikki koneistetaan ja suunnitellaan sveitsiläisellä tarkkuudella.

Nykyaikaiset värit.
Acustica / Lounge Radio on saatavana useissa väreissä. Valitse mustasta, valkoisesta, konjakista tai punaisesta nahkaisesta.

Laadukas ääni
Acustica Lounge -radiossa on 3,5” bassoelementti ja tehokas D-tyypin vahvistin, jotka täyttävät tilan kuin tilan laadukkaalla musiikilla. Keskiäänet pysyvät kirkkaina myös korkeilla äänenvoimakkuuksilla.

FM/DAB+ radio
Voit kuunnella analogista ja digitaalista radiota kirkkaalla äänenlaadulla.

Bluetooth
Voit suoratoistaa musiikkia helposti Bluetooth-yhteydellä varustetusta puhelimesta, tabletista tai kannettavasta napin painalluksella.

Analoginen ääniliitäntä
Radiossa on 3,5 mm AUX-in-liitäntä, jonka avulla voit yhdistää laitteeseen esimerkiksi tietokoneen, DVD-soittimen tai pelikonsolin.

Myyntipakkaus sisältää:
- Geneva Acustica Lounge -radio
- Virtalähde
- Käyttöohje

Mitat ja paino
Korkeus (cm)    14,90
Syvyys (cm)    17,60
Leveys (cm)    23,50
Paino (kg)    3,21

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Heti

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Tommi Mattila
Myymäläpäällikkö
Lomalla 27.7 asti
tommi/mattila//hifistudio/fi