Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

GENEVA LAB MODEL XS PUNAINEN KANNETTAVA RADIO/BLUETOOTH

-50.25125628140703%

Kaikki värit musta valkoinen ja punainen sama hinta rajoitettu erä! laita väritoive  lisätietoon! Bluetooth-vastaanotin, Ula-radio, herätyskello, kaiuttimet, vahvistimet - kaikki yhdessä laitteessa.

Säästä 100.0 €!   (199.0 €)
99.0 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

 
Geneva Sound System Model XS on maailman ensimmäinen hifi-äänellä varustettu kannettava, taskuunmahtuva äänijärjestelmä. Koskaan aiemmin lifestyle-HiFi-järjestelmää ei ole integroitu näin pieneen kokoon. Laite kätkee sisäänsä kaiuttimet, vahvistimet, radion, herätyskellon ja laadukkaan Bluetooth-vastaanottimen. Geneva Sound System Model XS ratkaisee liikkuvan ihmisen äänentoistolaitetarpeet yksinkertaisesti ja elegantisti.
 
Geneva XS:llä musiikin kuuntelu sujuu langattomasti minkä tahansa Bluetooth-yhteensopivan laitteen kanssa. Äänilähteiksi sopivat niin iPad, iPhone, kuin muutkin älypuhelimet, tabletit tai kannettavat tietokoneet. Muut äänilähteet voidaan liittää mukana tulevalla 3,5 mm linjatulokaapelilla. Kehittynyt digitaalinen teknologia tekee mahdolliseksi stereoäänen, jota on vaikea uskoa näin pienestä laitteesta.Kokonaisuus on integroitu tukevaan nahkajäljitelmällä viimeisteltyyn kantolaukkuun. Auki avattuna se tuottaa kokoonsa nähden äänen ja suljettuna se on tyylikäs ja tarpeeksi pieni mahtuakseen mihin hyvänsä salkkuun. XS on tarjolla Genevan  tavaramerkiksi käyneissä väreissä, punaisena, valkoisena ja mustana.
 
Geneva Sound System Model XS ei ole pelkkä kelloradio, se on kannettava Hi-Fi -järjestelmä!
 

Tekniset tiedot ja liitännät

Sveitsissä Geneva Labin insinööri- ja designryhmän suunnittelema. Kotelo pianolakattua HD-komposiittia, värit: valkoinen, musta, punainen. Nyt myös matta pintaisella viimeistelyllä.http://www.tadistribution.fi/#tuotteet/geneva/model-xs

Saatavuus

Toimitus: Heti
Helsinki nouto: Heti
Tampere nouto: Heti
Turku nouto: Heti
Jkl nouto: Saatavuus?
Kuopio Nouto: Saatavuus?
Oulu nouto: Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Pekka Jääskeläinen
AV -asiantuntija
09-5860 1213
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Tommi Mattila
Myymäläpäällikkö
0405860120
tommi/mattila//hifistudio/fi

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös