KAIUTTIMET

Valitse tuoteryhmä:

aktiivikaiuttimetbluetooth-kaiuttimethylly/jalustakaiuttimetkaiutinjärjestelmätkeskikaiuttimetlattiakaiuttimetseinäkaiuttimetsubwooferitulkokaiuttimetuppokaiuttimetälykaiuttimet/puheohjaus

Kaiuttimet ovat tärkein lenkki hyvän äänen ketjussa! 


Hifistudio on Suomen suurin kaiutinmyyjä. Verkkokaupastamme löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia kaiuttimia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kaiuttimien perusjaottelu on passiivi- ja aktiivikaiuttimet. Myymälöissä pääsee kuuntelemaan ja näkemään tuotteita livenä ja kotikuuntelu on myös mahdollista.

Kaiuttimien ja kuuntelutilan yhteensovittaminen sekä äänentoiston että sisustuksen kannalta on eräs tärkeimmistä tekijöistä toimivaan laitekokonaisuuteen pyrittäessä. Merkittävin vaikutus äänenlaatuun on kaiuttimilla ja kuunteluhuoneen akustiikalla. Kaiuttimet tulee sijoittaa oikein huoneeseen ja niiden tulee sopia yhteen kuuntelutilan akustiikan kanssa. Lue lisää aiheesta blogipostauksesta: "Kuinka saada laitteet soimaan paremmin vaikeassa akustiikassa?"

Sisustuksessa täysin piilotettavat, seinään tai kattoon upotettavat tai vaihtoehtoisesti tarkoituksella näkyville ja näyttävästi sijoitettavat vaihtoehdot kuuluvat laajaan valikoimaamme.

Ulkotiloihin, saunaan tai muuhun kosteaan tilaan sijoitettavien upotettavien tai pinta-asennettavien kaiuttimien mallistostamme löydät varmasti toiveesi mukaisen mallin. Lue lisää aiheesta blogipostauksesta: "Miten saada musiikki soimaan ulkona ja kosteissa tiloissa?"

Ota mielimusiikkisi mukaan kun tulet vertailemaan eri vaihtoehtoja Suomen laajimmasta valikoimasta. Mikäli sivuiltamme ei löydy haluamaasi väriä/mallia, ota rohkeasti yhteyttä, niin pyrimme toteuttamaan toiveesi.

 


Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Seuraavat myyjät ovat kaiuttimet-tuoteryhmän asiantuntijoita ja auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
Lomalla 25.7 saakka, 0400503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi