GENELEC 8050 WM VALKOINEN AKTIIVIKAIUTIN

Järeä & tehokas aktiivikaiutin

TUOTEKUVAUS

8050A tarjoaa uskomatonta suorituskykyä, jopa 35 hertsiin ulottuvan bassotoiston ja hetkelliseti jopa 120 dB:n äänenpaineen. 8050A on erinomainen työkalu suurin äänitysstudioihin, surround- ja jälkituotantosovelluksiin, masterointiin sekä TV- ja radioympäristöihin.

Hienostuneissa matalajännitetasolla toimivissa aktiivijakosuotimissa on monipuoliset akustiset säädöt, joilla kaiuttimen toistoa vuodaan muokata sopivaksi jopa akustisesti vaikeisiinkin tiloihin. Erittäin pienisäröiset vahvistimet ohjaavat kaiutinelementtejä, jotka molemmat ovat varustettu yliohjauksen suojapiirillä.

Jäykkä ja tilatehokas MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) -kotelo ja pitkä muotoiltu optimaalisen ilmanvirtauksen mahdollistava refleksiputki tarjoavat vakaan ja puhtaan todella alas ulottuvan bassotoiston ilman kompressointia, säröä tai refleksiputken ääniä. MDE™ -kotelon pehmeästi muotoillut etu- ja sivupaneelit ja Genlecin kehittynyt Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntain tarjoavat poikkeuksellisen tasaisen taajuusvasteen sekä kaiuttimen akustisella akselilla että kaiuttimen sivulta kuunneltuna, erinomaisen stereokuvan ja optimaalisen suuntauksen koko toistoalueella.

8050A:n sijoittaminen on helppoa käyttämällä jokaisen kaiuttimen mukana tulevaa Iso-Pod™ (Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalustaa, joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta, johon se on asetettu. Iso-Pod™ -pöytäjalustan avulla kaiuttimen akustinen akseli voidaan helposti suunnata kohti kuuntelijaa. Muita sijoituspaikkoja ajatellen 8050A:n takapaneelissa on kierteet seinä- tai kattotelineitä varten, sekä M10 kokoinen kierre kotelon pohjassa esim. lattiajalustaa varten.

Tekniset tiedot:
 

Sisäänmenon audioformaatti Analoginen
Äänenpaine
Yksittäinen kaiutin,hetkellinen tehollisarvo, 1m etäisyys ≥ 110 dB SPL
Huippuarvo, kaiutinparille musiikkimateriaalilla ≥ 120 dB SPL@1m
Kaiutinelementit
Basso 8"
Diskantti 1" metallikalotti
Jakotaajuus 1,8 kHz
Taajuusvaste vapaakentässä 38 Hz - 20 kHz (± 2 dB)
Vahvistinteho /kanava
Basso 150 W
Diskantti 120 W
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
mm 433 x 286 x 278 mm (korkeus Iso-Pod™in kanssa 452 mm)
Kaiuttimen paino 12,7 kg

Takuu kaksi vuotta.

valmistajan sivut

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT