BOSE SOUNDLINK MICRO BLUETOOTH KAIUTIN ORANSSI

139.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

KOKOAAN SUUREMPI ÄÄNI.
Mitä ikinä teetkään – patikoit, pyöräilet, laitat ruokaa tai vain oleilet – tarvitset musiikkia. Me suunnittelimme kaiuttimen, joka pysyy mukana kaikissa seikkailuissasi ja jonka äänenlaatu on kokoluokkansa paras. SoundLink Micro -kaiutin on pieni mutta tehokas, sekä erittäin lujatekoinen ja vedenkestävä. Siinä on kestävä silikonikahva, joten se pysyy helposti mukana. Tätä pienikokoista ja laadukasta kaiutinta et haluaisikaan jättää matkasta.

Me panostimme parhaaseen kuuntelukokemukseen.
Kaikki SoundLink Microssa ainutlaatuisesta muuntimesta silikonisiin passiivielementteihin on tehty tuottamaan kokoluokkansa parasta ääntä. Näin laadukas ääni voidaan saavuttaa vain, jos äänenlaatu on ollut alusta asti keskeinen tavoite.

Minne menetkin
SoundLink Micro on suunniteltu kulkemaan mukana. Kiinnitä se pyörän tarakalle, reppuun tai kylmälaukkuun. Luotettava ja kestävä kahva pitää kaiuttimen lujasti paikallaan jokaisella käyttökerralla.

TÄYSIN VEDENPITÄVÄ
Halusimme tehdä kaiuttimen, joka kestää myös kastumista kerta toisensa jälkeen. Otimme tavoitteeksi IPX7-luokituksen, emmekä tyytyneet pelkästään sen vaatimuksiin. Testasimme kaiutintamme armottomasti erilaisten tilanteiden varalta. Teimme sen kestämään pulahduksia uima-altaaseen, tai mereen. Ei hätää, jos pudotat sen. Nouki vain kaiutin ylös ja anna musiikin soida.

Materiaalit merkitsevät
Vahinkoja sattuu, mutta kaiuttimet ei tarvitse mennä rikki sen takia. Siksi valitsimme SoundLink Micron ulkopinnan materiaaliksi silikonikumin. Korkealaatuisen materiaalin ansiosta laitteessa on mahdollisimman vähän saumoja ja uurteita, eikä siihen tule lommoja, naarmuja tai halkeamia. Tehoa taskukoossa – siellä missä sinäkin.

Bose Connect -sovellus
Hallitse SoundLink Micro -kaiuttimen Bluetooth-yhteyksiä helposti Bose Connect -sovelluksen kautta. Onko kaverissasi DJ:n vikaa? Siirrä kaiuttimen hallinta hänelle sovelluksen kautta.

Eikä siinä vielä kaikki. Jos kaipaat vieläkin voimakkaampaa ääntä, voit sovelluksella yhdistää kaksi SoundLink Micro -kaiutinta juhlatilaan tai vaihtaa stereotilaan. Instrumentit ja laulu kuuluvat erillisinä ja luonnollisina, mikä vie sinut keskelle esitystä.

Tekniset tiedot
Mitat/paino
    Kaiutin:9,83 cm K 9,83 cm L 3,48 cm S (290,3 g)
Tulot/lähdöt
    Micro-B-USB-liitäntä
Lisätiedot
    Langaton kantama jopa 9 m
    Akunkesto jopa 6 tuntia
PAKKAUKSEN SISÄLTÖ
    SoundLink Micro Bluetooth -kaiutin
    USB-latausjohto

Linkki valmistajan sivulle

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

Verkkokaupasta:  9 arkipäivää
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi