BOSE SOUNDLINK REVOLVE BLUETOOTH KAIUTIN HARMAA

-15%

Säästä 40.00 €!   (269.00 €)
229.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Veimme äänen aivan uudelle tasolle. Kaikkialle ympärillesi.
Esittelyssä SoundLink Revolve, yksi toistaiseksi parhaista kannettavista Bluetooth-kaiuttimistamme. Se tuottaa tasapainoista ja aitoa 360 asteen ääntä. Keskellä huonetta kaiutin tuottaa tasaisen äänen kaikille paikalla olijoille, lähellä seinää sen ääni heijastuu ja tuntuu kuuluvan joka puolelta. Haluatko kuunnella musiikkia ulkona? Se käy helposti, sillä kaiutin kulkee mukanasi vaivatta.

Uskomattoman tehokas. Hämmästyttävän pieni.
Älä anna pienen koon hämätä. Kaiuttimeen on pakattu kokoaan tuhdimpaa tekniikkaa. Tehokas muunnin. Passiiviset kaksoiselementit. Kaikkialle ympäristöön kohdistettu suuntain. Ääni on uskomattoman todenmukainen... ja todella vaikuttava.

Toimii sateellakin.
Pieni tihku ei sinua haittaa. Myös kaiuttimen tulisi pysyä menossa mukana. SoundLink Revolve on roiskeenkestävä, joten voit kuunnella musiikkia huoletta esimerkiksi altaan reunalla tai kosteissa keittiötiloissa.

Kestää kovaakin käyttöä!
Elämässä sattuu vahinkoja. Onneksi tämä kaiutin kestää menossa mukana. Kaiutin kestää hyvin kaatumiset, laukussa heilumiset ja satunnaiset kolhut. Pehmeät materiaalit suojaavat kaiutinta.

Tehokas ääni, saumaton rakenne.
Liian pieniä yksityiskohtia ei olekaan. Ei sauman saumaa – myöskään säleikössä. Kehitimme saumojen eliminoimiseksi uuden puristusprosessin. Jäljelle jäi silkkaa kauneutta.

Täynnä tehoa
Kannettavan Bluetooth-kaiuttimen akun on kestettävä tarpeeksi pitkään. Tämä kaiutin vastaa tähän haasteeseen. Ladattavassa litiumioniakussa on virtaa jopa 12 tunnin kuunteluun. Joissakin kaiuttimissa voi olla suurempi akku, mutta voimakas ääni on voitu uhrata pidemmän akunkeston vuoksi. Bosen kaiuttimen bassoäänet ovat kuitenkin jykeviä.

Menossa mukana
Kaiuttimen on pysyttävä mukana kiireisessä arjessa. Siksi kaiutin on helppo kantaa, ja sen toiminnot ovat helposti käytettävissä. Pehmeiden painikkeiden käsittely tuntuu luontevalta.

Et tarvitse puhelinta
Onko puhelin juuri käden ulottumattomissa? Ei hätää. Voit silti soittaa puheluita tai lähettää tekstiviestejä. Paina pitkään monitoimipainiketta, niin voit käyttää Sirin ja Google Now'n™ ääniohjausta suoraan kaiuttimesta. Ongelma ratkaistu!

Ota kaikki irti sovelluksesta
Bose Connect -sovelluksella Bluetooth-laitteiden yhdistäminen ja niiden välillä vaihtaminen on helppoa. Ystäväsi voivat helposti ottaa ohjat ja soittaa omaa musiikkiaan ilman katkoksia.

Jos kaipaat vieläkin voimakkaampaa ääntä, voit sovelluksen avulla yhdistää kaksi SoundLink Revolve -kaiutinta juhlatilaan. Jos kaipaat todentuntuista live-esityksen tunnelmaa, käytä kaiuttimia stereotilassa. Instrumentit ja laulu kuuluvat eri äänikanavista luonnollisina, ja laaja äänimaailma vie sinut keskelle esitystä.

Tekniset tiedot:

Linkki valmistajan sivulle

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi