DENON ENVAYA MINI BLUETOOTH-KAIUTIN MUSTA

Mustan värinen huippulaadukas IP67 luokiteltu kannettava Bluetooth-kaiutin joka täyttää esimerkiksi kylpy- tai työhuoneesi musiikilla

TUOTEKUVAUS

Denon Envaya Mini kannettava Bluetooth kaiutin, musta
Pienestä koostaan huolimatta musta Envaya Mini täyttää kylpy- tai työhuoneesi äänellä. Lisäksi niin kompakti, että voit ottaa sen kätevästi mukaasi pihalle, puistoon tai muualle. Kaiutin on myös on vesi- ja pölytiivis IP67-luokituksen arvoisesti, joten se kestää esimerkiksi tipahduksen kylpyammeeseen tai uima-altaaseen musiikin katkeamatta. Kaiuttimen äänen ovat säätäneet Denonin audioammattilaiset, joten jokainen yksilö on pikkutarkasti valmistettu. Bluetooth aptX:n ansiosta voit suoratoistaa lempikappaleitasi CD-tasoisella äänellä. Mikäli haluat vielä parantaa kaiuttimen jo ennestään hyvää äänimaisemaa, voit kytkeä kaksi Envaya-kaiutinta toisiinsa ja tehdä niistä stereoparin. Kaiuttimia voi hallita kätevästi älypuhelimella helpon liitettävyyden ja Siri-aktivoinnin ansiosta.

Ylivoimainen ääni
Poikkeuksellinen äänenlaatu on entisestään parempi, kiitos edityksellisen äänen prosessoinnin, suurempien kaiutinelementtien ja tehokkaampien vahvistinmoduulien. Kookkaiden kaiutinelementtien ja suuren passiivisäteilijän ansiosta Envaya Minin ääni on aivan eri tasolla kuin perinteisten kannettavien kaiuttimien. Toisto on hienosäädetty edistyksellisillä ja patentoiduilla signaalin prosessointiteknologioilla, jotka älykkäästi tuottavat parhaan mahdollisen äänen mistä tahansa musiikkilähteestä. Hienosäädöstä vastaavat audioeksperttimme, jotka ylläpitävät Denonin äänifilosofiaa ylpeydellä.

Vesitiivis ja kestävä
Denon Envaya Mini on vesi- ja pölytiivis IP-67 luokituksen arvoisesti. Se voidaan siis upottaa metrin syvyyteen minuutiksi laitteen vahingoitumatta. Tämä on saavutettu suojatuilla liittimillä, suljetuilla raoilla ja vedenkestävällä kotelolla.

Bluetooth AptX
Envayassa on korkealaatuinen Bluetooth® aptX® Low Latency standardi, jonka ansiosta langaton suoratoisto on CD-laatuista ja viiveetöntä. Kun Envaya Mini käynnistetään ensimmäisen kerran, se on välittömästi paritustilassa. Avaa vain Bluetooth-valikko ja vahvista paritus kaiuttimen kanssa. Mikäli myöhemmin haluat parittaa toisen laitteen, pidä Envayan Bluetooth-näppäintä painettuna sekunnin ajan ja olet valmis toistamaan musiikkia uudella laitteella. Näppäimen painaminen viiden sekunnin ajan käynnistää stereoparitustilan.

Envaya Link
Haluatko lisää ääntä tai haluatko vain kuunnella aitoa stereoparia? Ei huolta, kaksi Envayaa voi linkittää toisiinsa, jolloin toinen toistaa vasenta ja toinen oikeaa kanavaa.

Puhu puheluita ja 'Sirin' kanssa
Integroitu mikrofoni tekee hands-free-puheluista helppoja. Puhelimesi tarvitsee vain olla Bluetooth-yhteydessä kaiuttimen kanssa. Voit myös puhua henkilökohtaisen apulaisesi "Sirin" kanssa iPhonella. Paina vain Envayan puhelinnäppäintä pohjassa ja Siri aktivoituu.

valmistajan sivut

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi