DENON D-T1 MUSTA KAIUTINJÄRJESTELMÄ

Laadukas kompakti kaiutinjärjestelmä

249.90 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Yleistä

Uusi D-T1 on kehitetty suositun ja valtavan määrän palkintoja voittaneen D-M41 hifijärjestelmän pohjalta. D-T1 tarjoaa Denonin korkealle arvostettua äänenlaatua kompaktissa ja edullisessa muodossa. Aina laatikon avaamisesta käytön aloittamiseen, käyttöönotto on tehty todella helpoksi ja nopeaksi. 2-tie kaiutinpari tuottaa Denonille perinteiseen tapaan hämmästyttävän pontevaa ja innostavaa ääntä. Mielimusiikkisi on toistettavissa CD-levyiltä, FM/AM radiokanavilta tai lähes mistä tahansa digitaalisesta äänilähteestä, kun striimaat musiikkia Bluetooth-yhteydellä esimerkiksi mobiililaitteesta tai tietokoneesta. Tyylikkään minimalistinen ja pienikokoinen D-T1 on helppo sijoittaa lähes mihin tahansa kodissasi.
 

Minimaalinen jalanjälki

D-T1 sisältää massiivisen äänen kompaktissa paketissa. Ollen yksi kehittyneimmistä minijärjestelmistä markkinoilla, D-T1 mahtuu tyylikkäästi niin olohuoneeseen, keittiön tasolle tai mihin tahansa muuallekin kodissasi.

Tyylikäs design

Minimaalinen ja elegantti design varmistaa D-T1:n istuvuuden kotisi sisustukseen. Tyylikäs ulkomuoto itse asiassa korostaa tämän Denonin minijärjestelmän musiikillisia ansioita entisestään. D-T1 on saatavana mustana ja harmaana.

Radio ja CD äänilähteinä

Sinulla on enemmän tapoja nauttia musiikistasi. D-T1 sisältää FM/AM-radiovirittimen, jonka kautta voit vastaanottaa monipuolista valikoimaa uutisia ja musiikkia. CD-soitin soittaa vakaasti ja puhtaasti vanhemmat hittilevysi, mutta voit myös toistaa CD-R ja CD-RW levyille tallennettuja WMA tai MP3 musiikkitiedostoja.

valmistajan sivut

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi