JBL 260P AKTIIVINEN SUBWOOFER MUSTA

12" tehokas JBL subwoofer

TUOTEKUVAUS

Äänentoiston suorituskyvyllä on uusi bassokulku. 67 vuoden kokemuksella voimme myöntää, että olemme onnistuneet suunnittelemaan uuden tehokkaan, tarkan ja hedonistisesti jalostuneen kaiutinsarjan. Kyseessä on uusi 10-osainen JBL® Studio 2 -sarjamme. Emmekä olisi onnistuneet siinä ilman SUB 260P -aktiivisubwooferia. Sitä on testattu herkeämättä maailman kehittyneimmässä äänentoistolaboratoriossa – JBL:llä. Vertailevilla kuuntelutesteillä molemmat osa-alueet on saatu vietyä uusiin korkeuksiin. Aikakauttaan määrittävä 12-tuumainen PolyPlas-bassoelementti, jota ohjaa 300-wattinen vahvistin D-luokan energiatehokkuudella, tarjoaa äänentoiston, joka on kiistattoman puhdas ja voimakas Taaksepäin suunnattu Slipstream-bassoputki vie häiriöttömän matalien äänien toiston ennen kuulemattomalle tasolle. Korvasi hämmentyvät eheän ja tarkan bassotoiston täyteläisyydestä ja tehokkuudesta, jota täydentävät virheettömät harmoniset ylä-äänet ja luonnollinen sävelhäivytys. Lisäksi ylellinen viimeistely kuten kiiltävän musta panelointi, tukeva kotelorakenne pyöreillä kulmilla ja ilman näkyviä kiinnittimiä sekä valittavissa oleva joko mustan- tai espressonvärinen puuviimeistely tekevät silmille saman kuin sen basso tekee korville. Yhdistimme korkealaatuisen äänentoiston tehon ja tarkkuuden huomiota herättävän sulavalinjaiseen, urbaaniin ulkonäköön. Takaamme, että kuulet totuuden tällä subwooferilla jo ensikuuntelulla.

Kuvittele virheetön JBL-bassotoisto, joka saavuttaa korvasi – bassotoisto, joka on niin eheä, että jokainen sävel soi oikeanpituisena ja oikeilla harmonisilla ylä-äänillä. Kuvittele tämä ja kuuntele Studio SUB 260P:n 12 tuuman PolyPlas-elementtiä. Huomaatko eron mielikuvituksesi ja todellisuuden välillä? Et niin.

300-wattinen vahvistin D-luokan energiatehokkuudella sekä käyttäjäystävällisillä takaosan liittimillä ja säätimillä helppoon asennukseen ja liittämiseen
Hienostunut ja houkutteleva moderni muotoilu
JBL:n kaiuttimet näyttävät yhtä hyvältä kuin ne kuulostavat. Studio SUB 260P ei ole poikkeus. Sen moderni eleganssi – mukaan lukien kotelon tukeva rakenne ilman näkyviä kiinnittimiä, pyöreät reunat, kiiltävä yläpaneeli ja valittavissa oleva väri – on jotakin, mikä miellyttää sekä silmiä että korvia.

Tekniset tiedot

Enclosure Type •    Braced enclosure with Slipstream rear-firing bass port
Audio Specifications
Frequency Response 29 Hz – 150 Hz
Amplifier Power (Peak) 600W
Crossover Frequencies 50Hz – 150Hz; 24dB/octave
Amplifier Power (RMS) 300W
Speaker Specifications
Low-Frequency Transducer 12" (300mm)
Control and Connection Specifications
Connections Line-level and LFE inputs
Controls Phase switch, level control, bass boost and signal-sensing auto power

Korkeus (mm) 445
Leveys (mm) 381
Syvyys (mm) 435
Paino 17,2 kg
 

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT