REL S/3 SHO PIANOVALKOINEN SUBWOOFER

Erittäin tehokas subwoofer

1900.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Vaikka se voi onnellisesti ravistella seiniä aivan yhtä paljon kuin sen edeltäjänsä R328, tämä on myös hienovarainen ja näppärä laite. Se tuo lisää syvyyttä basson ja ohjauksen ylempiin rekistereihin. REL Acoustics S3:n elementti tarjoaa täysin uuden metalliseoskartio rakenteen,jonka ansiosta vähenmällä liikkuvalla massalla, tasapainoisella lähestymistavalla suunnittelun, se kykenee tuottamaan paljon enemmän nopeutta kuin perinteiset mallit. S3 käyttää erityistä carbon / carbon passiivisäteilijää, joka on jäykkä, kevyt ja uskomattoman hyvin käyttäytyvä.  S3:n suunnittelu mahdollistaa erityisen hyvän käyttäytymisen, toistettaessa nopeaa bassoa se toimii kuin 10" suljetussa kotelossa ja matalampia taajuuksia haettaessa se toimii kuin 15" basso.


NextGen2 550W digitaalinen vahvistin. REL:n käyttämien Beyond elementtien suorituskyky määräytyy tulosuodattimien ja vahvistimien mukaan. REL S3 käyttää yksinkertaista suodatin-tyyppiä joka on hyvin nopea. Tämä nopeus ja huolella valikoidut suodattimet mahdollistavat saumattoman sulautumisen REL:n ja pääkaiuttimien kanssa.
REL S3 käyttää tehokasta NextGen2 400W digitaalivahvistinta. Tämä suunnittelu on osoittautunut poikkeuksellisen luotettavaksi ja erittäin nopeaksi syvien alaäänten kanssa.

Ominaisuudet:

 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  1 arkipäivä

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Jari  Råback
Audio- ja levysoitinasiantuntija
040-7749240
jari/raback//hifistudio/fi
Lauri Eskola
Kauppias, osakas
0408427125
lauri/eskola//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV -asiantuntija
09-58601213
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Videoprojektorit ja kotiteatteri
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi