PIONEER FS-W40-B MUSTA VERKKOSOITIN KAIUTTIMILLA

Ensiluokkaisesti työstetty verkkomusiikkijärjestelmä aktiivisilla langattomilla kaiuttimilla, WiFillä, 4 Ultra-HD-sopivilla HDMI-tuloilla, Bluetoothilla, HiRes-kykyisellä suoratoistolla, Sisäänrakennettu Chromecast ja FlareConnec-multiroomilla

799.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

FS-W40 tarjoaa sinulle laadukasta musiikin ja elokuvien äänentoistoa olohuoneeseesi ilman, että joutuisit tinkimään hienostuneesta muotoilusta. Kapea vastaanotin alumiinisella suojalevyllä ja molemmat langattomat kaiuttimet mahdollistavat lukuisat sijoitteluvaihtoehdot: Kaiutin voi seistä missä tahansa, mihin sähköjohto ulottuu. Erikseen myytävien lisäkaiuttimien FS-S40 ja subwooferin FS-SW40 avulla voit laajentaa järjestelmää vähitellen täydelliseksi langattomaksi surround-laitteistoksi. Musiikinkaan suhteen sinun ei tarvitse olla riippuvainen lisäjohdoista: FS-W40:n vastaanotin tarjoaa pääsyn kaikkiin olennaisiin suoratoistopalveluihin, paikallisiin kovalevyn musiikkikokoelmiin ja koko internetradioasemien universumiin helposti integroidun, tehokkaan kaksitaajuuksisen WiFin kautta. Bluetoothin, AirPlayn ja Sisäänrakennettu Chromecast ansiosta jokaisella tabletilla tai älypuhelimella – ja jokaisella niillä pyörivällä musiikkisovelluksella – on taatusti optimaalinen yhteys laitteistoon. Et ole koskaan päässyt käsiksi kaikkeen musiikkiisi niin helposti kuin nyt FS-W40:n avulla: Löysit sitten musiikkisi ja hallitsit sitä missä ja miten tahansa – kuuntelunautinto laitteistosi kautta on aina vain kahden sormen painalluksen päässä.

FlareConnect ansiosta voit jakaa lempikappaleesi jopa koko taloon: Luo Pioneerin tai muiden valmistajien muiden FlareConnect-laitteiden avulla multiroom-verkko ja käytä liitettyjä lähteitä, missä ikinä oletkaan – tai useammassa huoneessa samanaikaisesti. Kyse voi olla myös television äänestä, sillä FS-W40 on varustettu täysipainoisella HDMI-liitäntätaululla, joka ei vain johda UltraHD-kuvasignaaleja eteenpäin TV:seen, vaan siirtää myös sen äänen Audio Return Channelin kautta laitteistoon.

 

ÄÄNIOMINAISUUDET

MITAT JA PAINO

valmistajan sivut

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  6 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi