DENON HOME 550 SOUNDBAR MUSTA

Kompakti soundbar Heos ominaisuuksilla

649.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Denon Home SB550 tarjoaa tehokkaan Denon-äänentoiston kompaktista soundbar-kaiuttimesta. HEOS-ominaisuuksilla varustettu soundbar korottaa television äänentoiston ja sopii erinomaisesti myös musiikista nauttimiseen. Dolby Atmos ja DTS:X luovat mukaansa tempaavan 3D-audion suoraan olohuoneeseesi. Kompakti, vain 65cm leveä SB550 säästää tilaa uhraamatta suorituskyvystä. Selkeä ja tyylikkään rouhea ulkomuoto tekevät siitä sopivan mihin tahansa ympäristöön. Kehittyneet materiaalit, huipputason DSP-osaaminen ja laadukkaat kaiutinelementit mahdollistavat upean 3D-tilaäänen valjastamisen kotiisi. Soundbar on yksinkertainen asentaa ja käyttää.
Denon Home SB550 synkronoituu muiden Denon Home- ja HEOS Built-in -laitteiden kanssa, joten voit toistaa korkean resoluution musiikkia kaikkialla kotonasi tai laajentaa järjestelmäsi monikanavaiseksi. Kaksi kappaletta Denon Home 150-, 250- ja 350 -kaiuttimia tai edellisen malliston HEOS-kaiuttimia voidaan liittää surround-kaiuttimiksi monikanavajärjestelmän luomiseksi. Voimakkaampi bassotoisto saavutetaan liittämällä järjestelmään langaton Denon DSW-1H-subwoofer.


Asenna ilmainen HEOS-sovellus niin moneen puhelimeen ja taulutietokoneeseen kuin haluat. Hallitse musiikkia joka huoneessa miltä tahansa laitteelta. Yhdistä kaksi tai useampia huoneita yhteen soittaaksesi samaa kappaletta juhlatilassa täysin synkronoituna. Soita eri kappaletta jokaisessa huoneessa, kun kaikki haluavat tanssia oman sävelmänsä mukaan. HEOS-järjestelmä tukee jopa kahdeksaa eri kaiutinta, kun toistat musiikkia yhdestä lähteestä. HEOS LINK -etuvahvistimen avulla voit myös yhdistää järjestelmän televisioosi optisella äänilähdöllä ja näin ollen jakaa elokuvanautinnon niin moneen huoneeseen, kuin haluat. Tutustu koko HEOS-tuoteperheeseen saadaksesi järjestelmän kaikki hyödyt!

Liitännät


Ominaisuudet:

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  2 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Nieminen
AV-asiantuntija
0503248766
matti/nieminen//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Sami Pohjola
AV-asiantuntija
040 5222 857
Sami/Pohjola//hifistudio/fi