HARMAN/KARDON SB 35 SABRE 2.1 SURROUND SOUNDBAR

Uskomattoman litteä soundbar + subwoofer yhdistelmä!

829.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS


Täydellinen Soundbar-typpinen Surround-ääniratkaisu 8 erillisellä kanavalla, joissa suorituskykyiset 1,75" keskiäänielementit ja 1" diskantit tarjoavat kirkkaan ja selkeän äänen
Tehokas 100 W langaton aktiivisubbari täyteläistä bassovastetta varten
Erittäin kapearakenteinen 32 mm:n alumiininen Soundbar ensiluokkaista katselua ja kuuntelua varten
Edistyksellinen Surround-teknologia Harman WaveSurroundista
HDMI-liitettävyys sekä langaton Bluetooth®-liitettävyys
Näyttö helppoa asennusta ja asettamista varten

Harman Kardon Sabre Soundbar määrittää tulevaisuuden kotiteatterijärjestelmän modernilla rakenteellaan, toiminnallaan ja muotoilullaan. Erittäin kapearakenteinen 32 mm:n alumiinipintainen soundbar-kaiutin ja sen kompakti langaton subwoofer tekevät suurikokoisista äänijärjestelmistä menneisyyttä. Erikoisvalmisteiset Harman Kardon –kaiutinelementit tarjoavat täydellisyyttä ja maksimaalista prosessointitehoa sekä viimeisintä ääniteknologiaa.

Harman Kardon Sabre ei erotu ainoastaan ulkomuodollaan – se kuulostaa yhtä hyvältä. Nauti täyteläisestä monikanavaisesta kuuntelukokemuksesta kotiteatterijärjestelmälläsi. Asennat sen nopeasti ja helposti HDMI:n avulla. Anna Harman Kardon Sabren uudistaa koko kotiteatterikokemuksesi ensiluokkaiselle tasolle. Aseta ja hallitse järjestelmääsi helposti luettavan näytön avulla, suoratoista musiikkia Bluetooth®-yhteydellä älypuhelimestasi ja anna Sabren vaikuttaa olohuoneesi ulkomuotoon ja äänenlaatuun.

Täydellinen Soundbar-tyyppinen Surround-ääniratkaisu 8 erillisellä kanavalla, joissa suorituskykyiset 1,75" keskiäänielementit ja 1" diskantit tarjoavat kirkkaan ja selkeän äänen

Kompaktin kokoinen Harman Kardon Sabre täyttää – ja ylittää – korkeimmat odotuksesi mitä äänen selkeyteen, syvyyteen ja kalibrointiin tulee. Lue lisää Harman Kardonin kustomoitujen kaiuttimien vaikutuksista suosikkielokuviisi ja musiikkiisi.

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  1 arkipäivä

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040 8446823
Antti/Paju//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Videoprojektorit ja kotiteatteri
0400503432
Matti/Kettunen//hifistudio/fi