DENON AVR-X250BT AV-VIRITINVAHVISTIN

5.1-kanavainen 4K Ultra HD yhteensopiva AV-vahvistin Bluetoothilla

TUOTEKUVAUS

Denon AVR-X250BT vahvistimessa on 130W tehoa kanavaa kohti, joten tällä 5.1-kanavaisella AV-vahvistimella laadukas kotiteatteri on kenen tahansa ulottuvilla. Katso lempisisältöjäsi täydellä 4K Ultra HD resoluutiolla ja yhdistä medialähteet sekä pelikonsolit joihin vahvistimen viidestä HDMI-tulosta. Tai striimaa musiikkia Bluetoothin kautta.

Yleistä
AVR-X250BT on osa Denon X-sarjan mallistoa,  ja vahvistimesta löytyvällä 130W teholla kanavaa kohti rakennat laadukkaankin kotiteatterin. Nauti lempielokuvistasi ja ohjelmista täydellä 4K Ultra HD resoluutiolla, ja vahvistin tukee myös Dolby TrueHD ja DTS-HD ääniä kaikista HDMI-tuloista, sekä HDCP 2.2 kopiosuojausta kolmessa HDMI-tulossa. Tässä 5.1 -kanavaisessa vahvistimessa on myös Bluetooth langatonta äänen suoratoistoa varten mistä tahansa yhteensopivasta laitteesta, ja paritus onnistuu jopa kahdeksan eri laitteen kanssa joten perhe ja ystävät voivat nauttia lempimusiikistaan. Helppokäyttöinen Setup Assistant -käyttöönotto-opastin tekee laitteen käyttöönotosta todella helppoa. Luonnollisesti Denonin kokemus äänentoistosta kuuluu myös tässä vahvistimessa, joten voit nauttia huippuluokan äänestä kuuntelet mitä tahansa.

Tehokas 5-kanavainen vahvistin ECO-tilalla
AVR-X250BT sisältää erilliset korkean virran vahvistimet joka kanavassa, joiden avulla se tuottaa suurta 130 W tehoa kanavaa kohti (6 Ohms, 1 kHz, 1%, 1 Ch. drive). Matalaimpedanssisten ajurien ansiosta vahvistimen kanssa voi käyttää kaiuttimia laajalla skaalalla ja luoda tasapainoisen, musiikillisen äänen. AVR-X250BT:ssä on 5 HDMI-tuloa joissa 4K/60 Hz signaalin läpivienti sekä 3 HDMI-tuloa joissa on HDCP 2.2 -tuki.

ANNA PERINTEISILLE KUVALÄHTEILLE UUSI ELÄMÄ
AVR-X250BT:n edistyksellinen video-osiossa on 5 HDMI-tuloa, joissa on Full 4K Ultra HD, HDR (High Dynamic Range), BT.2020, Wide Color Gamut, 4:4:4 värikäsittely, 21:9 ja 3D-videon läpikierrätys, Dolby Vision yhteensopivuus ja HLG (Hybrid Log-Gamma) läpikierrätyksen tuki. Kolme HDMI-tuloa ovat myös yhteensopivia HDCP 2.2 kopiosuojatun materiaalin kanssa.

ASENNA JA YHDISTÄ HELPOSTI
Laitteen mukana tuleva pikaopas tarjoaa yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuasetuksia varten. Kun olet yhdistänyt televisiosi AVR-X250BT:hen HDMI:n kautta, Denonin aputyökalu ilmestyy näytölle ja avustaa sinua askel askeleelta. Laitteen takapaneelissa on värikoodatut kaiutinterminaalit vaakarivissä, joten kaiutinkaapeleiden organisointi ja kytkeminen on todella helppoa.

BLUETOOTH SISÄÄNRAKENNETTUNA
Lempimusiikkisi on kätesi ulottuvilla. Striimaa musiikkia suoraan tietokoneeltasi tai älylaitteestasi AVR-X250BT:n sisäänrakennetun Bluetoothin kautta. Se muistaa jopa kahdeksan paritettua Bluetooth-laitetta, joten myös läheisesi voivat jakaa musiikkiaan ja nauttia AVR-X250BT:n äänenlaadusta. Suoratoistoa varten sinun tarvitsee vain valita Denon AVR-X250BT älylaitteesi Bluetooth-valikosta.

YHTEENSOPIVA DENON HEOS LINKIN KANSSA
Yhdistä AVR-X250BT Denon HEOS Linkiin (myydään erikseen) ja voit striimata musiikkia langattomasti fantastisella äänenlaadulla. HEOS Linkin ansiosta AVR-X250BT voi soittaa lukuisia suoratoistopalveluita, kuten Spotify, TIDAL ja Deezer. HEOS Linkin välityksellä voit lisätä myös HEOSin monihuoneominaisuudet kotiteatteriisi, ja soittaa eri huoneissa eri kappaleita tai samaa musiikkia joka huoneessa. HEOSia voi myös hallita Amazon Alexan puheohjauksella, mikäli Alexa on saatavilla alueellasi. HEOS tuo käyttöösi lisää musiikkia ja joustavamman käytettävyyden upealla Denon-laadulla.

Linkki valmistajan sivulle

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi