DENON AVR-X6500H HOPEA AV-VIRITINVAHVISTIN

Ylivoimainen ominaisuuksiltaan

TUOTEKUVAUS

Denon AVC-X6500H on high-end-luokan 11.2-kanavainen Surround AV-vahvistin verrattomilla toisto-ominaisukksilla. Nauti muhkeasta surround-äänielämyksestä integroitujen Dolby Atmos, DTS:X ja Auro-3D -formaattien myötä. 11 kanavainen vahvistin mahdollistaa täyden 7.2.4-kaiutinkokoonpanon rakentamisen 3D-äänen luomiseksi ilman erillistä vahvistinta. AVC-X6500H tukee viimeisimpiä HDMI-formaatteja, kuten 4K Ultra HD:ta ja HDR:ää. Se on jopa valmis uusinta eARC:ia varten. Saat AVR-X6400H:n käyttöösi vaivattomasti käden käänteessä. Kehittynein Audyssey MultEQ XT32 -huonekorjausjärjestelmä analysoi jokaisen kaiuttimen äänen erikseen ja optimoi kuuntelukokemuksen kokonaisuutena. Kaksoisantennijärjestelmän ansiosta musiikin suoratoisto on vakaata ja virheetöntä. Laite tukee Bluetoothin ja WiFin lisäksi Applen AirPlay 2 -toimintoa. HEOS-tekniikka mahdollistaa monihuonejärjestelmän rakentamisen erikseen hankittavilla HEOS-kaiuttimilla. Voit streamata musiikkia ympäri kotiasi internetradiosta, suoratoistopalveluista tai kotiverkkoosi tallennetusta musiikkikirjastosta. Luonnollisestikin vahvistin tukee kaikkia näitä toistopalveluita itsenäisesti. Amazon Alexa -puheohjauksen myötä soitat musiikkia, säädät äänenvoimakkuutta ja vaihdat kappaleita vain puheesi voimalla.

Lataa ilmainen HEOS-sovellus niin moneen puhelimeen ja taulutietokoneeseen kuin haluat. Kontrolloi musiikkia joka huoneessa miltä tahansa laitteelta. Yhdistä kaksi tai useampia huoneita yhteen soittaaksesi samaa kappaletta juhlatilassa täysin synkronoituna. Soita eri kappaletta jokaisessa huoneessa, kun kaikki haluavat tanssia oman sävelmänsä mukaan. HEOS-järjestelmä tukee jopa kahdeksaa eri kaiutinta, kun toistat musiikkia yhdestä lähteestä. HEOS LINK -etuvahvistimen avulla voit myös yhdistää järjestelmän televisioosi optisella äänilähdöllä ja näin ollen jakaa elokuvanautinnon niin moneen huoneeseen, kuin haluat. Tutustu koko HEOS-tuoteperheeseen saadaksesi järjestelmän kaikki hyödyt!

Liitännät:


Kahdeksan HDMI-sisääntuloa, HDCP 2.2-suojaus, 4K/60Hz-läpivienti, CEC, ARC, 3D-läpivienti, eARC (päivitys), Dolby Vision, HLG
Sisääntulot: 4 x komposiitti, 2 x komponentti, 1 x Phono (MM), 2 x optinen, 2 x koaksiaali, 6 x analoginen
Ulostulot: 3 x HDMI (2 x pää/1x zone), 2 x komposiitti, 1 x komponentti, 2 x analoginen monihuonelähtö, 11.2 monikanava, 2 x Subwoofer-lähtö
USB-liitäntä
Ethernet-liitäntä
Kullatut kaiutinliitännät, jotka tukevat banaaniliitäntöjä
Mediatoisto:

Bluetooth
Wi-Fi
Spotify Connect
Airplay, AirPlay 2 (päivitys)
HEOS-monihuonetoisto
Verkkosuoratoisto
TuneIn -Internet radio
Tidal, Deezer
Ominaisuudet:

11 x 205 W (6 Ohmia, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
Amazon Alexa -puheohjaus
DTS:X ja Dolby Atmos
Auro 3D
DTS Virtual:X 
Audyssey MultEQ XT32 -huonekalibrointi
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Mitat: 434 x 389 x 167 mm
Paino: 14,6 kg
HEOS-ominaisuuksien käyttäminen vaatii olemassa olevan WiFi-verkon sekä Android- tai iOS-laitteen.

valmistajan sivut

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Antti Vuorilahti
Yritys/projektimyyjä, osakas
0503514324
Antti/Vuorilahti//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi