MARANTZ SR6014 HOPEA 9.2 AV-VIRITINVAHVISTIN

Luokkansa kärkeä - ehdottomasti

1399.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Uppoudu uskomattomaan 3D-surroundääneen SR6014-AV-vastaanottimen tuottaman äänen avulla. Laitteessa on Dolby Atmos -surround-dekoodaus äärimmäiseen kotiteatterikokemukseen ja tämän hetkisiin kassamenestyselokuvien ääeen. SR6014 pystyy käsittelemään myös DTS:X:n kohdelähtöistä surroundääntä, joka mahdollistetaan yläpuolelle sijoitettavien kauittimien avulla ja siten saavutetaan vaikuttava, sisäänsäänsä kietova 3D-äänikokemus. SR6014:ssä on edistynyt kuvaprosessointi ja virtapiirilohko ja se on täysin 4K Ultra HD -yhdistettävä ja HDCP 2.2:n mukainen. 

Korkealaatuiset äänikomponentit; Marantz HDAM
SR6014:ssä on käytetty vain tarkkaan valittuja korkealaatuisia äänikomponentteja. Sisäinen virtapiiristö parantaa äänenlaatua käsittelemällä äänisignaalit Marantzin omien HDAM-moduulien kautta Current Feedback -topologiassa ennen kuin ne syötetään kaiuttimiin. Marantzin HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) -teknologia perustuu yrityksen referenssisarjan komponentteihin ja on suorituksessaan ylivoimainen matalan kohinan kaistaleveydellä eriytetyssä konfiguraatiossa, kun verrataan perinteisiin op amp IC:hin. HDAM-teknologiassa saavutetaan erittäin nopea lähtöjännitteen nousunopeus todellisella laajakaistavasteella sekä maksimaalinen dynaaminen ääniala optimaalisen äänenlaadun varmistamiseksi nykyisille korkearesoluutioisille ääniformaateille.

SR6014:ssä on käytetty vain erikseen valittuja erittäin korkealaatuisia äänikomponentteja. Sisäinen virtapiiristö parantaa äänenlaatua käsittelemällä äänisignaalit Marantzin omien HDAM-moduulien (Hyper Dynamic Amplifier Module) kautta ennen kuin syöttää ne tehonvahvistuksen kautta kaiuttimiin. Tehonvavistusosastossa on erilliset korkeajännitteiset ulossyöttökytkimet jokaiselle kanavalle ja kaikki vahvistinkanavat on konfiguroitu identtisiksi. Teho on 185W/kanava ja SR6014 pystyy myös käsittelemään matalaimpedanssisia 4 ohmin kaiuttimia jokaisella kanavallaan.

Sisäänrakennettu Dolby Atmos; DTS:X-valmius
Dolbyn uusi Atmos-surroundääniteknologia käyttää kanavaperusteista koodausta korvaten paremmin kohdeperusteisen koodauksen ja antaa siten ääniinsinööreille mahdollisuuden suunnata äänen mihin tahansa kolmiulotteisessa tilassa. Voit nyt nauttia tästä palkintoja voittaneesta teknologiasta kotonasi SR6013:n avulla. Laitteeseen voit yhdistää 5.1 surroundäänikaiutinjärjestelmän ja kaksi yläpuolelle sijoitettavaa lisäkaiutinta tai kaksi Dolby Atmos -kaiutinta. 
Koska SR6014 pystyy prosessoimaan yhdeksää kanavaa, voit lisätä vain ulkoisen kaksikanavaisen vahvistimen ja nauttia jännittävästä 5.1.4- tai 7.1.2-kanavaisesta Atmos-kokemuksesta. Yhdessä Dolby Atmos -dekoodauksen ja Dolby Surround Upmixingin avulla laite pystyy luomaan surround- ja 3D-ääntä perusmateriaaleista. Lisäksi SR6014:ssa on Dolby TrueHD lossless -dekoodaus ja muita Dolby Digital -teknologioita. 
Uusin sisäänsä kietova surroundäänijärjestelmä DTS:X on kohdeperusteinen äänikoodaus, jonka avulla äänen ammattilaiset pystyvät suuntaamaan äänielementit tarkasti haluttuun kohtaan akustisessa 3D-äänitilassa. Järjestelmä mahdollistaa yläpuolelle sijoitettavien kaiuttimien tuottaa ällistyttävän äänikokemuksen. SR6014:ssa on käyetty myös DTS-HD Master Audio- ja muita DTS-teknologioita. 

Sisäänrakennettu Bluetooth & Wi-Fi; musiikinstriimaus; AirPlay
SR6014:ssä on sisäänrakennettuna langattomat Bluetooth ja Wi-F sekä monikäyttöinen edistynyt kaksoisantennivastaanottojärjestelmä virheettömään striimaukseen, myös vaikeissa RF-olosuhteissa. Yhdistä laite internettiin WiFi-kotiverkkosi (tai kiinteään verkkoon RJ-45 Ethernet LAN-portin kautta) ja voit nauttia suosikkikappaleista striimauspalveluista kuten Spotify Connectista tai tuhansilta nettiradioasemilta ympäri maailman.
AirPlayn kautta voit kuunnella lempimusiikkia langattomasti iOS-laitteilta kuten iPod touchista, iPhonesta ja iPadista. SR6013 on myös DLNA 1.5 -sertifioitu ja siten yhteensopiva kotikoneesi kanssa (PC tai Mac). 
Marantzin AVR Remote Appsin avulla hallinnoit SR60131:tä helposti haluamasi mobiililaitteen kautta. Sovellus on saatavilla sekä iOS- ja Android-laitteille.

Uusin HDMI 2.0a -yhdistettävyys; HDCP 2.2 -yhteensopivuus; ISF-sertifioitu
SR6014 on valmis myös tulevaisuutta varten, koska siinä on edistynyt kuvankäsittelylohko, joka on täysin yhteensopiva uusimpien HDMI 2.0a- ja HDCP 2.2-määrityksien kanssa kaikissa kahdeksassa HDMI-sisäänmenossaan. 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, High Dynamic Range (HDR) ja 21:9 video, 3D sekä BT.2020 pass-through -tuki jokaisessa sisäänmenossa tekevät SR6011:stä valmiin seuraavan sukupolven Blu-ray-soittimille, digiboxeille ja muille 4K Ultra HD -lähteille. Imaging Science Foundationin sertifioimana SR6011:ssä on koko sarja kuvankalibrointisäätimiä (ISF-teknikkojen käyttöön) sekä ISF Day- ja ISF Night -kuvamoodit.

Laitteen kuvaprosessori pystyy myös koodaamaan edelleen sekä konvertoimaan standardi- ja korkeatarkkuuksisia analogisia ja digitaalisia kuvasisältöjä 4K Ultra HD -tasoon antaen siten uuden elämän vanhoille suosikkikuvalähteillesi. 
SR6014:ssä on kahdeksan HDMI-sisäänmenoa, joista yksi kätevästi laitteen etupaneelissa sekä kaksi HDMI-ulosmenoa - yksi päävyöhykkelle ja yksi kakkosvyöhykkeelle.

Tehokas 9-kanavainen erillinen vahvistin, jossa eco-moodi
SR6014:ssä on hienostunut tehonvahvistusosasto, jossa kaikki seitsemän kanavaa on konfiguroitu identtisesti käyttäen erillisiä voimavirtaisia tehotransistoreja. Jokaisen kanavan teho on 185W (6 ohms, 1% THD, 1ch driven) ja kaikki kanavat voivat turvallisesti syöttää matalaimpedanssisisia kaiuttimia (jopa 4 ohmia). Uusi edistynyt Eco-vahvistin sopeuttaa virrankulutuksen signaalin tasoon. Näytön Eco-moodin osoittaa virrankulutksensäästön reaaliajassa.

Smart TV -yhdistettävyys
Smart TV:si HDMI CEC (consumer electronics control) -toiminnon kautta voit ohjata SR6011:ä televisiosi kaukosäätimellä. Säädä “HDMI control” ON-asentoon vastaanottimessasi ja “Smart Menu” ON-asennossa voit ohjata Marantzin AV-vastaanotinta Smart TV:si kaukosäätimellä. Smart Menun kotivalikkonäyttö päästää sinut nopeasti lähde- ja surround-moodivalintoihin, vastaanottimen asennusvalikkoon sekä neljään Smart Selects -valikkoon.

Helppo asentaa, helppo käyttää
SR6014:n selkeä, helppokäyttöinen ja helposti ymmärrettävä graafinen on-screen-näyttö ohjaa sinut asennusprosessin läpi ja varmistaa, että konfiguraatio on alusta alkaen oikein. Hieno Setup Assistant -asennusapu ja Quick Start -pikaopas takaavat helpon asennuksen optimoiden kriittiset pisteet parhaan mahdollisen äänenlaadun saavuttamiseksi juuri sinun konfiguraatiossasi.

Audyssey Platinum DSP Suite 
SR6014:ssä on täysi Audyssey Platinum suite edistyneine DSP-algoritmeineen ja automaattinen Audyssey MultEQ XT32 -huoneakustiikkakorjain. Mukana tulevalla mikrofonilla MultEQ XT32 analysoi jokaisen kaiuttimen ulostulon (mukaan lukien subwoofer) jopa kahdeksasta eri mittauskohdasta ja generoi digitaaliset tarkkuussuodattimet, jotka optimoivat jokaisen kanavan oikealle taajuudelle ja domain-vasteelle. 

Audyssey Dynamic Volume pehmentää ja poistaa ärsyttävät volyymihyppäykset (esim. mainosten yhteydessä), jolloin voit kuunnella ääntä matalimmilla voimakkuuksilla ja silti nauttia selkeästä keskusteluäänestä, musiikista ja ääniefekteistä. Audyssey Dynamic EQ tuottaa tonaalisen tarkkuuden mittojen mukaan sekä koko leveyden selkeyttä millä tahansa kuuntelutasolla.
Audyssey Low Frequency Containment käyttää edistynyneitä psyko-akustisia algoritmejä välittääkseen kaiken äänitasapainon (mukaan lukien syvän basson) ilman, että häiritset naapureita tai muita perheenjäseniä toisessa huoneessa. Sen monivaiheisten säätöjen ansiosta voit rajata ja säätää ääntä toiveidesi ja halujesi mukaan.
Audyssey Sub EQ HT:n mahdollistaa kummankin subwooferin yksilöllisen DSP-räätälöinnin kaksoissubwoofer-asetuksessa, jolloin saadaan syvä basso parannetulla tarkkuudella. Audyssey Dynamic Surround Expansion laajentaa dramaattisesti surround-äänivaihetta uskomattomaan surroundäänikokemuksen saavuttamiseksi. Kokemus paranee vielä, jos liität mukaan etupysty- ja/tai etuvaakakaiuttimet

Monilähde/Monihuone
Voit nauttia suosikkielokuvastasi päähuoneessa samalla kun muut kuuntelevat stereoääntä toisesta lähteestä toisessa huoneessa. SR6014:ssä on kaiutinliitännät toiselle stereovyöhykkeelle ja esivahvistusulosmenot kolmannelle stereovyöhykkeelle. Laitteessa on myös nimetty HDMI-ulostulo toisen vyöhykkeen äänelle ja kuvalle, joten voit katsoa ja nauttia kahta eri kuvalähdettä samanaikaisesti.

Kaksoissubwoofer-ulosmenot
Jos käytät vain yhtä subwooferia, ei parhaan mahdollisen paikan valinta huoneessa ole mahdollista parasta bassovastetta ajatellen. Riippuen sijainnista bassovaste voi olla kuuntelukohdassa epätasaista nousuineen ja laskuineen. Käytettäessä kahta subwooferia sijoitettuna eri kohtiin bassovaste tasoittuu ja matalat bassot ovat tarkempia koko kuuntelualueella.


Värikoodatut 4-väyläiset kaiutinliittimet
Korkealaatuiset kaiutinliittimet pysyvät käsittelemään moniväyläisesti yhteyksiä erilaislla liittimillä mukaanlukien banaaniplugi. Liittimet on myös värikoodattu, jolloin liittäminen ensimmäistä kertaa on helppoa. Mukana tulevat myös värikoodatut kaiutinkaapelitarrat.


Kätevä USB-portti
Laitteen etupaneelissa on kätevästi USB-portti, johon voit liittää iPod touchin, iPhonen tai iPad ja striimata musiikkia suoraan niistä. Ne myös latautuvat samalla. 
Voit yhdistää myös siihen USB-laitteen ja kuunnella MP3- ja WAV-tiedostoja. SR6011 on yhteensopiva korkearesoluutioisille äänitiedostoille mukaan lukien DSD 5.4 ja FLAC lossless -dekoodaus 24-bit/192-kHz:n saakka.

Helppokäyttöiset Smart Select -toiminnot
SR6013:ssä on neljä Smart Select -toimintonäppäintä etupaneelissa sekä kaukosäädin. Niiden avulla voit valita suosikkilähteesi. Jokainen näppäin tallentaa ja muistaa valitsemasi äänimoodin kussakin laitteessa.


Ulkoiset hallintamahdollisuudet
SR6014:ssä on laaja skaala toimintoja, joiden avulla voit parantaa ohjausta ja yhteensopivuutta kolmanteen osapuoleen ja kustomoituihin integrointiratkaisuihin.

Jotta kaukosäädin on mahdollisimman yhteensopiva muihin kotiteatterisi laitteisiin, SR6014:ssä on IR (infrapuna) -kaukosäädinsisäänmeno ja -ulostulo takapaneelissa sekä 12V:n kaksoisliipasinulostulo. 
Voit asentaa ja ohjata SR6014:tä myös kotikoneeltasi tai verkon IP-kontrollin kautta joko langallisen LAN-yhteyden tai langattoman WiFi-yhteyden kautta. SR6014 on myös RS-232C-sarjaportti ulkoiselle kodin automaatio- ja hallintalaitteistolle. 

SR6014:ssä on Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) -sertifioitu, joten se on nopea ja helppo yhdistää Control4-kotiautomaatiolaitteistoon.

Tekniset tiedot:
Key Features
9.2 channel AV Receiver with 185 W per channel 
Enough power to fill big rooms with renowned Marantz sound
4K/60 Hz full-rate pass-through, 4:4:4 color resolution, HDR, BT.2020 , Dolby Vision and HLG (Hybrid Log Gamma) pass-through
Latest HDMI standard for future-proof compatibility
8 HDMI inputs (incl. 1 front) with full HDCP 2.2 support; 3 HDMI outputs (inc Zone 2) 
Extended connectivity: ready to feed a TV and projector in parallel, and even a display in a second room
eARC (Enhanced Audio Return Channel) support 
eARC supports the most advanced audio formats such as Dolby Atmos and DTS:X via single HDMI connection between AVRs and compatible TVs
Analogue to HDMI conversion and SD to HD/4K Upscaling 
HD video quality from existing DVDs or analogue sources
Dolby Atmos (up to 7.1.4 with an external 2ch amplifier), and DTS:X™ (from 2.1.2 up to 7.1.4 with ext. amp) 
Immersive 3D sound with effects from overhead
DTS Virtual:X™ 
Enjoy the complete immersive experience without overhead speakers installed
Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) 
Marantz proprietary amplifier technology revealing any audio detail
Built-in Wi-Fi with 2.4GHz/5GHz dual band support 
stable Wi-Fi network connection especially in crowded environments
Built-in HEOS Wireless Multi-Room Audio Technology 
Integrated with other HEOS devices for whole-house entertainment
AirPlay 2, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Napster, Amazon Music, TIDAL, Deezer and more 
Access to almost unlimited online music sources
DSD (2.8/5.6MHz), FLAC, ALAC and WAV support 
High Resolution audio streaming, with gapless playback
Audyssey MultEQ XT32, LFC, Sub EQ HT, Dynamic Volume and Dynamic EQ 
Delivering the ultimate optimization and equalization for your room
Works With Amazon Alexa 
Controlling the unit and selecting music by voice (Amazon Echo device required)
Color-coded speaker terminals, Setup Assistant, Marantz AVR Remote App 
Hassle-free installation, setup and operation
Intelligent ECO mode with off/on/auto setting 
Energy-conscious without compromising on performance
Advanced multiroom options; 11.2-channel processing with pre-outs for all channels; RS232 Control; Crestron Connected 
Audio and video around the home; expandable surround; ready for 3rd Party Home Automation systems

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  Heti
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Sami Kippola
AV-asiantuntija
03-2252213
Sami/Kippola//hifistudio/fi
Pekka Jääskeläinen
AV-asiantuntija
0445668452
pekka/jaaskelainen//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi