NAD T778 ESITTELYPOISTO, OULU

-20%

Virheetön esittelylaite täydellä takuulla

Säästä 599.00 €!   (2999.00 €)
2400.00 €  / kpl
 kpl 

TUOTEKUVAUS

Referenssitason AV-vahvistin on huippuluokan voimanlähde musiikille sekä kotiteatterille. NAD on tunnettu arvokkaasta / korkean suorituskyvyn maineestamme AV-luokassa, brändin vertailumalli perustuu tähän perintöön laajentamalla horjumattoman filosofian todellisen maailman suorituskykyä, toiminnan yksinkertaisuutta ja tulevaa päivitettävyyttä.

T 778 sisältää NAD:n hybridi-digitaalitekniikan viimeisimmän version luodakseen 9 voimakasta ja tehokoasta kanavaa parannetulla tehokkuudella. NAD T778 tuottaa konservatiivisesti 9 X 160W FTC ja 9 x 80W FDP kaikkiin kanaviin. Joustavuuden vuoksi vahvistinkanavat ovat konfiguroitavissa käytettäväksi surround- tai toisen vyöhykkeen ääniin. Tämän vahvistustekniikan tarjoama hiljainen tausta ja räjähtävä dynamiikka lisäävät elämättömän realismin, draamaa ja jännitystä kaikkeen musiikkiisi ja elokuviin.

T 778 on vertaansa vailla joustavuuden ja ajantasaisen digitaalitekniikan suhteen. Vain NAD tarjoaa modulaarisen suunnittelun (MDC), joka on yrityksen todistettu menetelmä ennenaikaisen vanhenemisen estämiseksi. 7.1.4 Dolby® Atmos ™, DTS® Master Audio yhdistetään Dirac Live ™ -huonekorjaukseen. Lisää täydellinen 4K UHD-videon läpivienti ja T 778 tarjoaa tarkimman äänen ja kuvan kokemuksen, joka sinulla on koskaan ollut. 

Kuten kaikki NAD-komponentit, myös yrityksen viimeisin tarjous jatkaa 'yksinkertainen on parempi' -filosofiaa. Tämä järkevä lähestymistapa edistää käytön helppoutta ja maksimoi suorituskyvyn. Täydellinen esimerkki on silmiinpistävä uusi kosketusnäyttö ja ergonomiset hienosäädöt, jotka yksinkertaistavat käyttöä. T 778 sisältää NAD:n legendaarisen äänenlaadun ja se on helppo päivittää tulevaisuuudessa.

Ainutlaatuinen NAD MDC-modulaarirakenne auttaa T778:a muuntautumaan tulevaisuuden tarpeisiin.

Ominaisuudet


Tekniset tiedot


Etuvahvistimen tiedot:


Päätevahvistimen tiedot:

 

Saatavuus

Tuotteen sijainti

HifiStudio Oulu

Varastosaldo

1 kpl

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä minuun mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta.

Sami Pohjola
AV-asiantuntija
040 5222 857
Sami/Pohjola//hifistudio/fi