BEOPLAY E8 MOTION WHITE BLUETOOTH SPORT KUULOKE

Julkaisimme uudet valkoiset motion mallit suosituista kuulokkeista. Uudet mallit istuvat entistä paremmin liikkuvan ihmisen korvaan kuulokkeissa olevien siivekkeiden avulla. Parannettu IP54 luokitus pitää huolen siitä, että kuulokkeet kestävät paremmin kosteutta. Tule ja kokeile.

350.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Uudistettu latauskotelo sisältää nyt kätevän langattoman Qi-latauksen, USB-C: n ja parannetun akun, jonka kokonaisaika on 16 tuntia. Yhdessä sen ylivertaisen käsityön ja aitojen materiaalien kanssa se tekee kuulokkeista merkittävän parannuksen ensimmäisen sukupolven kuulokkeisiin.
Beoplay E8 2.0 on langattomat kuulokkeet, jotka tarjoavat erinomaisen Bang & Olufsen Signature äänentoiston, erinomaisen käsityön ja muodikkaan ulkoasun yhdessä älykkäässä ja huippuluokan tuotteessa. Ne ovat langattomassa latauskotelossa, joka on kauniisti suunniteltu aitoa nahkaa ja harjattua alumiinia, joten voit ladata kuulokkeet tyylikkäästi kaikkialla.
Jopa 16 tunnin kokonaissoittoaika, joten voit helposti saat musiikkia lähes koko päiväksi.
Kuulokkeet on suunniteltu sopimaan tiiviisti ja mukavasti korviin ja niissä on intuitiiviset kosketusohjaimet, jotka aktivoivat suosikkiominaisuudet ja joiden avulla voit hallita musiikkiasi ja puhelujasi yhdellä helpolla eleellä. Transparency Mode -toiminnolla voit säätää ympäristöäsi kuulumista yhdellä nopealla eleellä.

 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  7 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Håkan  Brandt
Myymäläpäällikkö ja projektimyynti/yritysmyynti
0505543062
hakan/brandt//hifistudio/fi
Tomi Hyvärinen
Kauppias
+358505439917
Tomi/Hyvarinen//beohelsinki/fi
Mika Halonen
Bang & Olufsen myymäläpäällikkö
0405860181
Mika/Halonen//beohelsinki/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
Lomalla 25.8. saakka
antti/paju//hifistudio/fi
Antti Laurila
Bang & Olufsen asiantuntija
0505501476
Antti/Laurila//beohelsinki/fi