BOSE ON-EAR WIRELESS BLUETOOTH-KUULOKE

229.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS


Parempi ääni.
Parempi langaton kokemus.

Parempi langaton kokemus alkaa äänenlaadusta. Bosen langattomat on-ear-kuulokkeet tuottavat kirkkaan ja voimakkaan äänen, joka herättää musiikkisi eloon. Ne ovat kevyet ja mukavat käyttää ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Kestävistä materiaaleista valmistetut kuulokkeet ja jopa 15 tunnin akunkesto takaavat erittäin selkeät puhelut kaikissa ympäristöissä. Nauti langattomasta vapaudesta ja tinkimättömästä äänenlaadusta!

Langaton vapaus ja vaivaton hallinta
Nauti syvästä ja mukaansatempaavasta äänestä ja vaihda saumattomasti Bluetooth®-laitteesta toiseen kuuntelun häiriintymättä. Oikeassa korvakupissa olevien monitoimipainikkeiden avulla äänenvoimakkuuden säätö ja kappaleiden vaihto onnistuu helposti itse laitteeseen koskematta. Haluatko käyttää puhelimesi Siri- ja Google Assistant -toimintoja? Voit jättää toimintoja käytettäessä puhelimen taskuusi. Molempia voi käyttää ohjauspainikkeilla.

Parempi suunnittelu
Haluatko kuunnella musiikkia koko päivän? Kuulokkeet sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Kevyt istuvuus ja kevyesti päälakeasi koskettava, säädettävä sanka tekevät kuulokkeista mukavan tuntuiset. Miellyttävät pehmusteet lisäävät käyttömukavuutta, ja kaikki materiaalit ovat kestäviä. Kuulokekuvut voi taittaa, joten kuulokkeita on helppo säilyttää pienessä suojakotelossa. Lisäksi mukana toimitettavan ylimääräisen kaapelin avulla voit kuunnella musiikkia, vaikka akku pääsisi tyhjenemään.

Kuule ja tule kuulluksi
Nämä kuulokkeet saavat puhelut kuulostamaan selkeiltä kummassakin päässä, vaikka olisit suurkaupungin melun tai tuulen keskellä. Kaksi mikrofonia poistavat taustaääniä ja varmistavat, että äänesi tulee kuulluksi. Myös soittajan ääni kuuluu selkeästi, sillä Bose-tekniikat säätävät kuulokkeiden äänenvoimakkuuden automaattisesti muuttuvien taustaäänien mukaan.

Tekniset tiedot
Mitat/paino
    Kuulokkeet:18 cm K x 14 cm L x 6 cm S (161.6 g)
    Äänijohto:1,2 m
    USB-johto:30.1 cm
    Kotelo:12.7 cm K x 12.7 cm L x 5.8 cm S

Lisätiedot
    Langaton kantavuus: 9 m
    Paristojen kesto: jopa 15 tuntia
    Latausaika: 1,5 tuntia täyteen lataukseen
    Pikalataus: 15 minuutin lataukselle kaksi tuntia käyttöaikaa

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ
    Bosen langattomat on-ear-kuulokkeet
    Äänijohto
    USB-johto
    Suojakotelo

Linkki valmistajan sivulle

 

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

Verkkokaupasta:  6 arkipäivää

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212 040-5558811
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
AV -asiantuntija/projektimyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi
Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi