Ilmainen toimitus | 100% tyytyväisyystakuu

60 päivän rahat takaisin-takuu | Elinikäinen tekninen tuki | HifiStudion kaiutintakuu 5 vuotta | Varaa kotikäynti

BOSE SOUNDLINK OE BLACK HEADPHONES BLUETOOTH

-20.080321285140563%

Parempi äänenlaatu, langattomasti tarjoushintaan!

Säästä 50.0 €!   (249.0 €)
199.0 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

Luovu johdoista ja nauti musiikista vapaammin Bosen ensimmäisten on-ear-mallisten langattomien kuulokkeiden avulla. Ääni on vahva ja selkeä, ja intuitiivisen ohjauksen ansiosta musiikin kuuntelun ja puheluiden välillä siirtyminen onnistuu helposti. Kestävä ladattava akku takaa monen tunnin toistoajan. Kuulokkeemme ovat muita vastaavia kuulokkeita 40 % kevyemmät, joten ne istuvat mukavasti päähän. Musiikista nauttiminen on siis helpompaa kuin koskaan.

Luokkansa parasta suorituskykyä langattomissa kuulokkeissa
Kevyt on-ear-malli takaa miellyttävän käytön koko päiväksi
Kuulokkeissa on helppokäyttöiset Bluetooth®-painikkeet musiikin kuuntelua ja puheluita varten
Jopa 15 tuntia toistoaikaa ladattavan litiumioniakun avulla
Hyödylliset äänikehotteet asennusta ja jokapäiväistä käyttöä varten

Parempi äänenlaatu, langattomasti

Varaudu suorituskykyyn, joka nostaa Bluetooth®-kuulokkeille asetettua rimaa entisestään. Nauti tarkasta ja tasapainoisesta äänestä missä tahansa. Bose® TriPort® -tekniikka ja aktiivinen taajuuskorjain toistavat musiikin yhtä dynaamisesti kuin Bosen parhaat lankakuulokkeet. Kuulet kaiken aina syvimmistä matalista äänistä puhtaimpiin korkeisiin taajuuksiin asti täysin langattomasti.


Rutkasti virtaa

Jopa 15 tunnin toistoajan ansiosta voit kuunnella lempimusiikkiasi, katsoa videoita tai kokonaisen elokuvan ilman pelkoa virran loppumisesta. Saat kaiuttimen ladattua täyteen jo 1,5 tunnissa liittämällä mukana toimitettavan USB-kaapelin seinälaturiin tai mihin tahansa laitteeseen, jossa on USB-portti. Jos akun varaus on vähissä, 15 minuutin pikalatauksella saat virtaa jopa kahdeksi tunniksi.Kosketuspainikkeet

Haluatko vastata puhelimeen kuunnellessasi musiikkia tai katsellessasi videota? Kosketa tällöin oikeassa kuulokekuvussa olevaa painiketta, niin saat muodostettua yhteyden välittömästi. Koskettamalla painiketta uudelleen voit aloittaa tai keskeyttää toiston, ohittaa kappaleita ja soittaa puheluita. Jopa 9 metrin kantaman ansiosta voit liikkua vapaasti kuulokkeiden ollessa liitettynä älypuhelimeen ja tablet-laitteeseen. Äänikehotteet kertovat akun keston, yhteyden tilan ja soittajan tiedot. Voit siis jättää älypuhelimen taskuusi – tai vaikka toiselle puolelle huonetta.

Kuule ja tule kuulluksi

SoundLink® on-ear -kuulokkeilla puhelut sujuvat mukavasti, vaikka olisit suurkaupungin melun tai tuulen keskellä. Kaksi mikrofonia poistavat taustaääniä ja varmistavat, että äänesi tulee kuulluksi. Myös soittajan ääni kuuluu selkeästi, sillä Bose®-tekniikat säätävät automaattisesti kuulokkeiden äänenvoimakkuuden muuttuvien taustaäänien mukaan.

BOSE - Valtuutettu j�lleenmyyj�

Saatavuus

Toimitus: Heti
Helsinki nouto: Heti
Tampere nouto: Heti
Turku nouto: Heti
Jkl nouto: Heti
Kuopio Nouto: Heti
Oulu nouto: Heti

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Johan Palander
Av-asiantuntija
03-225 2215
johan/palander//hifistudio/fi
Kimmo Lauttajärvi
Myymäläpäällikkö
03-2252 212
kimmo/lauttajarvi//hifistudio/fi
Antti-Ville Paju
Projekti/ yritysmyyjä
040-8446823
antti/paju//hifistudio/fi

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös