HARMAN KARDON SOHO BT BROWN RUSKEAT BLUETOOTH KUULOKKEET

Harman kardon Bluetooth kuulokkeet langattomaan käyttöön

299.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

BLUETOOTH®-YHDISTETTÄVYYS NFC-TEKNIIKALLA TARJOAA 100-PROSENTTISEN ITSENÄISYYDEN, YHTEENSOPIVUUDEN JA LIIKKUMISVAPAUDEN

Tämän päivän langaton tiedonjako on virtaviivaistettu ja yksinkertaistettu Bluetooth®-yhdistettävyydellä ja NFC-tekniikalla sekä aptX:n ja AAC-koodauksen avulla lukuisten laitteiden kanssa. Kätevä ohituskaapeli mahdollistaa kuuntelun, vaikka akusta loppuisi virta. Toimitukseen kuuluvan USB-kaapelin avulla voit ladata akun kätevästi tarvittaessa.

 

"Harman Kardon Soho Wireless edustaa itsenäistä muotoilua ja tehokkaampaa suorituskykyä. Harman Kardon Soho Wireless tarjoaa sinulle tyylikästä ja käyttäjäystävällistä äänentoistoa matkakäyttöön suunnitellussa kuulokeratkaisussa. Nämä kätevät ja tyylikkäät kuulokkeet ovat langaton matkakumppani, jonka seurasta et todennäköisesti haluaisi koskaan luopua - niiden litteän taittomekanismin ansiosta ne on helppo ottaa mukaan. Niiden tyylikkyyttä ja arvokkuutta lisäävät ruostumaton teräs ja kirjailtu nahka. Aidosti langattomat kuulokkeet sisältävät NFC:n ja Bluetooth®-teknologian helpon yhdistettävyyden. Voit säätää kuuntelua korvakuppiin integroitujen hipaisunäppäimien avulla ja nauttia täydellisestä äänentoistosta, joka tekee matkastasi aina viihteellisen. Aivan kuten odotat Harman Kardon -tuotteelta, niiden laatu on erinomainen huolellisesti valittujen 30 mm elementtien ja tehokkaiden neo-muuntimien ansiosta, jotka tarjoavat tarkat korkeat äänet ja tehostetun bassovasteen. Nämä ainutlaatuiset on-ear-kuulokkeet tarjoavat parhaan mahdollisen yhdistettävyyden yhä laajenevan laitejoukon kanssa niin töissä kuin vapaa-aikanasi. Ne osoittavat henkilökohtaista tyylitajuasi ja ovat samalla tärkeä osa aktiivista arkipäivääsi."

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:  1 arkipäivä

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Matti Kettunen
Kotiteatteri/projektorit ja monihuonejärjestelmät
0400-503432
matti/kettunen//hifistudio/fi