HUMU SMART CUSHION GREY ÄÄNITUNTUMASOITIN

-23%

Flexound HUMU on maailman ensimmäinen äänituntumasoitin

Säästä 70.00 €!   (299.00 €)
229.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

"Tunne musiikin kosketus! Flexound HUMU on maailman ensimmäinen äänituntumasoitin. Suomalainen audioinnovaatio, joka mullistaa musiikkimaailmaa. HUMU lisää digitaaliseen viihteeseen siitä aikaisemmin puuttuneen elementin – tuntoaistin. Lisäksi siinä on loistava stereoäänentoisto. HUMU toimii täydellisesti mm. musiikin, elokuvien ja pelien kanssa ja tekee kuuntelu- ja katselukokemuksesta ainutlaatuisen ja moniaistisen kokemuksen.

Tuntoaisti saadaan mukaan integroidun Flexound Xperience -moduulin ansiosta, mikä värisyttää HUMUn rakennetta ja ilmaa. HUMUssa ei ole sisällä perinteistä suppilokaiutinta, eikä subwooferia. Tästä huolimatta HUMU toistaa ääniaallot välillä 20 - 20 000 hertsiä. 

Lue blogimme TÄSTÄ
 
HUMUn voi yhdistää langattomasti Bluetoothin avulla tai äänikaapelilla eri laitteisiin kuten älypuhelimeen, tablettiin, televisioon, tietokoneiseen yms. laitteisiin.
 
Kun HUMUn asettaa niskan taakse ja laittaa musiikin soimaan, kuulostaa ääni siltä kuin se leijuisi ympärilläsi. Tähän äänikuplaan kuuntelija voi rauhassa uppoutua ja vieläpä häiritsemättä muita. HUMU on lähikuuntelulaite, minkä ansiosta sen toistama ääni ei kantaudu kauas. HUMUa käyttämällä voit siis nauttia lempimusiikistasi tai elokuvista sisältöön täysin uppoutuen muita häiritsemättä ja säästät myös samalla omaa kuuloasi.
 
Mikäli kuuntelet HUMUa esimerkiksi nojatuolissa, sen materiaalista riippuen saatat tuntea musiikin värähtelyn myös nojatuolin eri osissa, mikä vahvistaa kuuntelukokemusta.
 
HUMU on erittäin tyylikkäästi muotoiltu ja sen värit on valittu juhlistamaan Suomen 100-vuotisjuhlavuotta. HUMUn muotoilija on Ornamo-palkinnolla palkittu Pasi Pennanen.

Tuotetiedot
 
-Maailman ensimmäinen äänituntumasoitin, joka muuttaa kuuntelu- ja katselukokemuksesi
-Patentoitu ratkaisu toistaa äänet yhdellä elementillä niin, että ne voi kuulla ja myös tuntea
-Toistaa äänet välillä 20 – 20 000 hz
-Lähikuuntelulaite, jolla musiikista voi nauttia häiritsemättä muita
-Liitä laitteesi joko Bluetooth® -yhteydellä (v. 4.2) tai 3,5 mm äänikaapelilla
-Yksinkertainen käyttää – äänenvoimakkuutta ja sisältöä hallitaan yhdistetystä laitteesta käsin – voit toistaa mitä tahansa sisältöä haluat
-Päällinen tyylikäs ja pehmeä keinomokka, joka on valittavissa kahdella eri värillä: Harmaa tai Grafiitti
-Litium polymeeri akku 3,7 V, 5,5 Wh
-Akunkesto 8 tuntia, voi käyttää samalla kun akku latautuu"

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

Verkkokaupasta:   arkipäivää
Helsingin myymala:  Saatavuus?
Tampereen myymala:  Saatavuus?
Turun myymala:  Saatavuus?
Jyvaskylan myymala:  Saatavuus?
Kuopion myymala:  Saatavuus?
Oulun myymala:  Saatavuus?