JBL FREE BLUETOOTH-NAPIT MUSTA

Täydellistä, johdotonta vapautta!

129.00 €  / KPL
 KPL 

TUOTEKUVAUS

BL Free -Bluetooth-kuulokkeet antavat 
 todellisen langattoman vapauden JBL:n huippuluokan äänenlaadulla. Täysin johdottomat Free-kuulokkeet ovat erinomainen valinta, kun tarvitset laadukkaat kuulokkeet työmatkoille, töihin tai vapaa-ajalle. Kuulokkeiden akunkesto on vertaansa vailla, sillä saat yhdessä latauskotelon kanssa yhteensä 24 tuntia kuunteluaikaa, neljä tuntia kuulokkeista ja 20 tuntia latauskotelon avulla.


Mukavat, mutta jämäkät korvatulpat pitävät kuulokkeet varmasti paikoillaan rasittamatta kuitenkaan korvia. Pakkauksen mukana tulee kolme erikokoista paria korvatulppia ja kahdet geelisovitteet. Kuulokkeet ovat myös IPX5-luokituksen omaavat, joten voit kuunnella parhaita soittolistoja niin auringonpaisteessa, kuin sateessakin!

Kuulokkeiden älykkäät toiminnot mahdollistavat puheluihin vastaamisen yhdellä napautuksella, joten voit huoletta pitää puhelintasi taskussa tai laukussa ja hallinoida puheluita kuulokkeiden avulla!


Tekniset tiedot:

Bluetooth v.4.2, A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Elementit: 5,8 mm
Taajuusvaste: 10 - 22 000 Hz
Kuulokkeiden akunkesto: 4 tuntia
Latauskotelo: 20 tuntia lisäaikaa kuunteluun
Latausaika: noin 2 tuntia
IPX5-luokitus

ARVOSTELE TUOTE TAI KYSY TUOTTEESTA

Saatavuus

HifiStudion varasto: 02.12.2021

Tarvitsetko lisätietoja tuotteesta?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme mikäli tarvitset lisätietoja tästä tuotteesta. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä!

Jari Lahtonen
Yritys/projektimyyjä
0405665999
jari/lahtonen//hifistudio/fi

ASIANTUNTIJAMME SUOSITTELEVAT